Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok otthon meztelenül vagy fehérneműben lenni?
Figyelt kérdés
Milyen gyakran, és általában mikor?
Nem zavar ha otthon igy lát valaki?
2021. febr. 1. 19:43
11/15 anonim válasza:
Mivel párommal élünk közösen csak, így sokszor még ennyi se.
12/15 anonim válasza:
Csak ha elég meleg van hozzá :)
A gyerekek előtt egyébként nem meztelenkedünk.
13/15 anonim válasza:
Én szoktam meztelenül lenni itthon. Ha a szüleim nincsenek itthon. Mert mi nem tartjuk ezt, hogy egymás előtt meztelenkedünk. De csak velük.
Én úgy szeretném a gyerekeimet nevelni, hogy természetes legyen, hogy itthon meztelenül van mindíg mindenki.
21/f
14/15 anonim válasza:
itthon szinte mindig meztelen vagyok.
41N
15/15 anonim válasza:
Eléggé gyakran vagyok otthon meztelenül, de nem szoktam magam zavartatni ha esetleg tesóim vagy anyám meglátnak. Csaladon belul szerintem nem kell szegyellni magad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!