Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, őszintén! Csak azért részesítitek a barátnőtöket orális szexben, mert illik viszonozni azt, amit ő is adott?
Nem nem nem! Én szeretek nyalni! Élvezésig, többször is egymás után! Mert azt is élvezem ha adhatok!
Sajnos többször is volt már, hogy nem viszonozták!
Háh!!! Egy tuti kérdés!
NEM! Azért, mert szeretek, imádok nyalni. Imádom amikor élvez... Ahogy élvez! Nem is engedem hogy hozzám nyúljon, míg el nem élvez legalább egyszer, de inkább kétszer. Meg mellesleg megbolondulok a nejem puncijáért. Ahogy kinéz és amilyen finom, zamatos...! Nézzetek nyugodtan hülyének, bolondnak, vagy abberáltnak, vagy tudom is én. De amikor élvez imádok a hüvelybe is benyalni azért a fenséges nedüért. Hál istennek van is belőle.
🤫 ("Csak halkan, köztünk szólva lehetne kicsit több is.") 😉
És ahogy ahogy rángatózva jó hangosan élvez, és utánna az a kisimult szexin elalélt mosolygó arc! Az megfizethetetlen!
Minden másra ott a Mastercard...😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!