Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szexeltek kutya mellett?
Hamarosan örökbe fogok fogadni egy kutyát (lakásba) és ott lenne az állandó helye, amelyik szobában aludni szoktam.
Ti hogyan oldjátok meg a szexet? Addig a kutyus átmegy egy másik szobába, vagy ti oldjátok meg máshol?
Nekem már évek óta volt kutyusom (az ágyam végében alszik mindig) mikor lett párkapcsolatom is. Hát...szerencsére nagy ágyam van, őt a legtávolabbi sarokba szoktam küldeni és rászólok, hogy maradjon ott :D
De ha elfogadsz egy tanácsot, ne szoktasd az ágyadba, mert kényelmetlen, egyszer véletlenül lerúgtuk mi is :D
Kapjon egy kényelmes fekhelyet és ő ott is nagyon jól fogja magát érezni. Hogy a hálóban, vagy máshol, az rád van bízva. Engem a jelenléte nem zavar a szobában, de az, hogy ennyire közel van hozzánk, időnként eléggé.
Viszont már nagyon öreg és nincs szívünk őt átköltöztetni másik alvó helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!