Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki tart szeretőt a párja mellett, hogyan találta, mennyi ideje van meg, és hetente hol, hányszor szexeltek?
8 éve vagyunk házasok.
Férjem mindig dolgozik.
45 fölött vagyunk már mindketten.
kicsit apatestű lett a férjem, már nem annyira izgat fel, inkáb kötelező körök vannak,havi egy két nyalás egy gyors dugi azt annyi.
de az edzőteremben találtam két fiatal srácot +20 mindkettő, hogy olyan testűk van hogy végignyalnám rajta az izzadságot is.
ők felváltva szoktak hozzám járni.
ilyenkor mindig pár napig jókedvű vagyok, férjemnek főzők mindent, ő meg nem tudja mitől van ez.
48N
11 éve vagyunk házasok
Férjem öt és fél éve külföldön dolgozik.
Nincs a férjemmel semmi bajom az ágyban is fenomenális de két hetente két nap nem túl sok.
Egy évvel ezelőttig bírtam, akkor egy ottalvós év végi banketten összejöttem egy régi ismerőssel. Lehet fogni az italra, az alkalomra, bármire, de spontán történt és azóta is tart.
Ez heti egy-két alkalmat jelent, eleinte néha többet is, és pár lopott fél hétvége welness. Most pillanatnyilag a covid miatt még ritkább.
Szállodában történt az első és azóta is ilyen helyeken vagy kölcsönkért hétvégi nyaralókban szoktunk randizni.
38/N
3#
Még jó, hogy neked is keres pénzt, még te félrebaszol. Biztos addig te is keményen melózol
Szép...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!