Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén lányok, van bárki is aki valóban "seggbe jobban szeretem" mondatot ki tudja mondani?
Nem melegek véleményére vagyok kíváncsi, hanem a nőkére.
El nem tudom képzelni, miért jó az a nőnek ha feszít a popsija, ha egészséges akkor kellemetlenül.
Én mindent ki tudok mondani őszintének tűnően. :D
Amúgy nagyon kevés lehet már az olyan lány is, aki valamennyire élvezi, nem csakmelviseli az anált. Olyat, hogy jobb legyen nem hiszem, hogy van.
Hát 1 -es ezzel azért lehetne vitatkozni...
Te lány vagy vagy férfi?
Sok csajom volt, közölük sok engedte popsiba is, elég sok élvezte is, és képzeld, volt köztünk egy, aki kifejezetten kérte popsiba, akinek már attól lucskos lett a puncija, ha széthúztam a seggét. Ő tényleg imádta jó alaposan popóba, nem egyszer orgazmusa is volt.
50f
Ki tudom mondani, a beszédemmel semmi baj 🤣🤣
De 1x nem engedném. Fáj, undorító..
Ritka, mint a fehér holló, én legalábbis még egyiket sem láttam. 😃
42f
Ahogy olvasom mit meg nem tesznek a nők hogy jók legyenek egy pasasnál.
A pasik meg mekkora fogyatékosok már, hogy elhiszik azt, hogy ezek a színésznők jobban élvezik seggbe mint punciba.
Jöhet a lepontozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!