Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak szerintem éri meg jobban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem éri meg jobban kurvázni, mint randizgatni?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a Tinderes meg a FB társkereső randikra. Szerintem sokkal költséghatékonyabb elmenni egy prostihoz, aki kér mondjuk 15e ft-ot mint randizgatni, utána meg kitalálja a 2. vagy 3- randin, mikor már körbekocsikáztad vele a fél országot és meghívtad mindenre amire csak akarta, hogy nincs meg a szikra meg stb... Utána meg másik csajjal ugyan ezt eljátszani?
2021. jan. 30. 22:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Az evolúció kegyetlen és igazságtalan. Az ember is csak egy állat. Fajfenntartásért meg önfenntartásért a nők sok ravasz dologra képesek, de a férfiak se különbek. Én is jobban érzem agglegényként magam. Ha valaki inkább prostizna én meg tudom érteni.
2021. jan. 31. 00:01
 12/18 anonim ***** válasza:
91%

Én is inkább prostikhoz járok. Olcsóbban kijövök, ráadásul némelyikkel tartom a kapcsolatot napi szinten viberen vagy facebookon, amelyikkel megvan a kölcsönös szimpátia. 15e és megvan a garantált élvezet, nincs csalódás.

22f

2021. jan. 31. 03:57
 13/18 anonim ***** válasza:
35%
Én még nem voltam soha prostinál, bár nem kizárt, hogy egyszer kipróbálom, viszont engem zavarna az időkorlát, mert eleve nehezen tudok elmenni. Egy barátnőnél meg azért nincs ilyen, és akár napi többször is lehet szex. Anyagi oldalról nézve, meg ha normális, lelkiismeretes nőt fog ki az ember, az nem fog lehúzni, hanem kiveszi a részét a randi költségéből. Volt szerencsém ilyenhez, és nagyon jó érzés.
2021. jan. 31. 06:54
 14/18 anonim ***** válasza:
De barátnőt én pl nem a dugás miatt keresek. 24f
2021. jan. 31. 08:45
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Nőként nekem fura a kérdés.

Mármint miért kellene jóval többet költeni az első 3 randi alatt a nőre, mint 50ezer? Egy kávé-süti kombó egy jobbnak számító helyen is 1,5-2ezerből megvan /fő, első randinak elég is. Következőnek egy vacsi mondjuk, nyilván attól függ, hogy hova mész 4-10ezer forint/fő. Nyilván szabadulószobázni meg mittudoménmizni nem az első e randin viszed a másikat. Vagy a mostani körülmények között otthonra rendelsz kaját is meg tudod úszni olcsóbban, főleg, ha főzöl a csajra.

Szerintem, ha az első 3 randin a pénzeddel akarod felszedni a csajt és nem saját magaddal, akkor nem csoda, ha nem téged fognak megkedvelni...

Amúgy szerintem azért vannak lényegi különbségek egy barátnő és egy qrva között. Nem tudom, hogy ti pasik hogy vagytok vele, de én pl szeretek egy tali alkalmával beszélgetni, összebújni, többet szexelni, mint 1 aktus/1 óra. Lehet, hogy pont ez a baj a kapcsolattal, nem tudom, de nekem mindenképpen fura, hogy jobban megéri egy üres 20ezres dugás, mint a minőségi beszélgetések, intim együttlét. Plusz ugye normális kapcsolatban a csaj is cukiskodik.

2021. jan. 31. 08:56
 16/18 anonim ***** válasza:
74%

Nő vagyok de nekem ez furcsa, én sose vártam el egy férfitól hogy sokat költsön rám vagy mindent ő fizessen . Voltak olyan randijaim amikor csak sétálgattunk és beszélgettünk. Ha beültünk valahová én mindig felajánlom hogy fizetem a felét, nyilván ha erősködik hogy ő szeretné fizetni akkor megengedem de akkor a következő randin én fizetek. Szerintem fontos hogy egyenlőek legyünk.

Azok a nők akiket pénzzel meg lehet fogni azok nyilván nem szerelmet keresnek, és nem is a pasi iránt érdeklődnek.

Ha már együtt vagytok akkor nyilván lesz egy két kiadás ajándékokra, de azt ugyanúgy a pasi is vissza kapja.

2021. jan. 31. 09:10
 17/18 anonim ***** válasza:
96%

En egyszer voltam qrvazni, de baromi nagy csalodas volt. Ereztem az egeszen, hogy a penzre megy ki, es a dugast igazabol nem is elvezi. (Nem is tudom mit vartam, mert azert lehetett szamitani erre.)

Arra jo volt ez, hogy felertekelodjon bennem a szex kozbeni egymashoz bujas, simogatas, oleleselek, puszik, csokok, kejes nyogdecselesei a lanynak, hogy erezd, hogy O is akar ugyanugy teged. Na, ezeket nem kaphatod meg egy qrvatol, ami nekem a szex lenyege. De amugy lehet csak en vagyok tul romantikus... :D

2021. jan. 31. 10:01
 18/18 anonim ***** válasza:
Anyagilag jobban megéri a kurvázás, sokkal jobba a dugás/forint mutató, de nem csak ez számít azért.
2021. febr. 5. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!