Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak szerintem éri meg jobban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem éri meg jobban kurvázni, mint randizgatni?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a Tinderes meg a FB társkereső randikra. Szerintem sokkal költséghatékonyabb elmenni egy prostihoz, aki kér mondjuk 15e ft-ot mint randizgatni, utána meg kitalálja a 2. vagy 3- randin, mikor már körbekocsikáztad vele a fél országot és meghívtad mindenre amire csak akarta, hogy nincs meg a szikra meg stb... Utána meg másik csajjal ugyan ezt eljátszani?
2021. jan. 30. 22:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
65%
Ez tényleg így van, és hosszú távon még sokkal olcsóbb qvázni mint egy feleség, aki havi többszáz ezer forintba kerül, és van havi 1 szex mert állandóan fáradt és fáj a feje.
2021. jan. 30. 22:32
 2/18 anonim ***** válasza:
86%
Amíg csak bszol, addig jó. Amikor azt szeretnéd, hogy szeressétek, gondoskodjanak rólad, akkor màs fórum kell.
2021. jan. 30. 22:35
 3/18 A kérdező kommentje:
Hát én már a csalódások után nem is szeretnék szerelmes lenni senkibe. Úgy érzem, hogy a nőknek nincsenek érzéseik csak színjáták az egész és arra megy ki, hogy eltartsam vagy kihasználjon...
2021. jan. 30. 22:37
 4/18 anonim ***** válasza:
89%
A 3. randin minden csajt meg lehet dugni (nyilván nem 18 éves tinikről beszélek), de az biztos, hogy addig többet költök rájuk mint egy kurvára, de azért cserébe valahogy mégis csak más, mert mind ketten szexelni akartok, míg a kurvát csak a pénz "kényszeríti" (egyébként ott is vannak bőven akik szeretik a szexet, ők kellemeset a hasznossal...)
2021. jan. 30. 22:39
 5/18 A kérdező kommentje:
Jó, csak ha nem jut el a dolog a 3. randiig, vagy ha el is jut és utána nincs tovább, akkor már azért bőven 50e ft költött az ember, úgy hogy nem lehet menni sehova se kb.
2021. jan. 30. 22:44
 6/18 anonim ***** válasza:
78%
Még szép, hogy jobban megéri, ha nem vagy gátlasos.
2021. jan. 30. 22:50
 7/18 anonim ***** válasza:
89%

Nem egyszerű dolog ez... ha csupán a kiadásokat nézed, valóban többe kerül fenntartani egy barátnőt/feleséget, mint alkalmanként örömlányhoz járni, de- és itt jön a lényeg- az embernek kell egy olyasvalaki, aki a szexuális örömök mellett a lelki dolgokban, és a mindennapokban is partner. Egy qrva ezt nem tudná nyújtani.

Sokan vagyunk akik ebben a társkeresős című játékban részt veszünk, és nem mindig a helyes társat választjuk. Ilyenkor vissza kell szállni a játékba, és remélni, hogy valakinek újra fontosak lehetünk. Mert mit is ér az élet remény nélkül, nemde?

2021. jan. 30. 22:56
 8/18 anonim ***** válasza:
79%
Nem tudom, soha nem kellett randikon fhu de sokat költenem az adott nőre. Akiket elhívtam mind velem akartak lenni, nem a pénzem érdekelte őket. Tinder szerintem pont nem a legjobb hely, hogy őszinte bnőt találj.
2021. jan. 30. 23:03
 9/18 anonim ***** válasza:
92%

Hát bro' ha csak dugni akarsz, csak egy nettó lyukat keresel akkor tényleg mehetsz akár k.vához is - legalább nem csapod be a másikat.

Mindazonáltal a prosti azt élvezi ha fizetsz, a szexpartnered meg azt amit csináltok. Elég lényeges különbség szerintem.

2021. jan. 30. 23:22
 10/18 A kérdező kommentje:

Kedves 7. válaszoló!

Ebben teljesen egyet értek, csak sajnos azt tapasztaltam, még aki azt adta elő, hogy halálosan szerelmes belém meg soha nem szeretett így senki stb.. még az se volt mellettem, ezek után, már úgy állok egy kapcsolathoz is, hogy csak megjátszom hogy érdekel meg szerelmet, akarok, pedig csak a szexre hajtok. Lehet, ez most féreg módon hangzik, de elegem van abból, hogy állandóan mindent megadok a nőnek és a végén úgyis csak csalódok és jön a bánat, ezért tudatosan próbálok nem érezni semmit senki iránt, csak egy rendszeres dugópartner kell

2021. jan. 30. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!