Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, mennyiben változtatta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mennyiben változtatta meg a lezárás a szexuális életetek?

Figyelt kérdés

Párban élők, mennyire figyeltek oda, hogy ne csak otthonkában legyetek, de ugyanúgy szexisek, kívánatosak maradjatok?

Egyedülállók, rátok hogy hat az ismerkedés, megjelenés, szex lehetősek terén?

2021. jan. 30. 13:21
 1/6 anonim ***** válasza:
94%

Már mért ne lehetnék otthon abban a ruhában amiben jól érzem magam? Ha az èppen otthonka akkor abban.

Nem kellmindíg topon lenni.

2021. jan. 30. 13:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém romokban hever.
2021. jan. 30. 13:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mikor kapcsolatban voltam akkor is figyeltem arra hogy ne hagyjam el magam, otthonra is viszonylag olyan ruhába vagyok ami jól néz ki. Nyilván én sem vagyok mindig a toppon, de igyekeztem ugyanúgy kívánatos maradni.
2021. jan. 30. 13:36
 4/6 anonim ***** válasza:
32%
Férfi vagyok, de nálam vágta már tönkre ilyennel a csaj a kapcsolatot. Még nem laktunk együtt, de egyre kevésbé adott magára. Egyszerűen, sosem vett fel semmit, hogy jobban bejöjjön nekem. Közöltem, hogy ez így problémás lett, fél évig tojt rá. Részemről már nem is kívántam, szakítottam. Hirtelen tepert volna, volt még pár szex, de már nem volt az igazi, ezért hagytam.
2021. jan. 30. 13:54
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmiben kb, ugyanannyiszor tesszük.
2021. jan. 30. 15:03
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én egyedülálló vagyok de korábban se keféltem fűvel-fával, tehát a lezárások nem változtattak ezen.
2021. jan. 30. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!