Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiak miért undorodnak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért undorodnak a saját spermájuktol?

Figyelt kérdés

Párom belém élvezett, utána kis idő múlva simogatott, és kérdezte, hogy nedves vagyok vagy ez az ő cucca ami belőlem jön ki?!

Olyan lehangoló.

2021. jan. 30. 10:02
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
69%
Én nem undorodok, nem is zavar ha ugy akar csokolozni hogy tele a szája vagy éppen utána ki kellene nyalni
2021. jan. 30. 12:52
 22/27 anonim ***** válasza:
41%

#20 szerintem te vagy az az unatkozó valaki itt gyakorin aki azt hiszi mindenkinél okosabb. Volt már veled dolgom, jól leaprítottalak egy témában és az "érveidet" is. Te meg csak azzal dobálózol, hogy amit én írok az szubjektív vélemény. :)

Szerintem csak vitatkozni akarsz és nem vitázni, mindegy mit írnak mások, te ragaszkodsz a saját hülyeségeidhez és így próbálsz meggyőzni másokat (sikertelenül). Nem érdemes olyannal beszélni, aki meg se hallgatja a másikat.

2021. jan. 30. 14:37
 23/27 anonim ***** válasza:
67%
Vannak akik finnyásak.
2021. jan. 30. 15:08
 24/27 anonim ***** válasza:
83%

Korábban vallási kérdésekben vitáztam, akkor lehet, hogy összeakadtunk már. Vagy a Felnőtt párkapcsolatok rovatban, ahol a szélsőséges feministák és az incelek ellen érveltem. Itt ritkán vitázom.

Azért mondom, hogy a véleményed szubjektív, mert a homoszexualitás nem igazán tartozik egy adott halmazba. Hol tudod meghúzni a határt? Ha mondjuk valaki felizgul a saját nemére, és kipróbálja vele a szexet, annak vannak homoszerotikus hajlamai vagy sem? Egyesek úgy érvelnek, hogy "kíváncsi hetero", más meg - a mainstream írányzat - azt mondja, hogy nem.

Tehát ha azt állítod, hogy én nem tudom bizonyítani, hogy egy pasi meleg/biszex azzal, hogy arra vágyik: pl. fenékbe rakják műpénisszel, akkor meglehet az a véleményed. Viszont te sem tudod bizonyítani, hogy hetero lenne, innentől fogva szubjektív a véleményed.

Ám ha azt nézzük, hogy a társadalomban ezek az alakok rejtőzködnek, és többségében anonim módon/párkapcsolatban vállalják a vágyaikat, akkor nem látom be, hogy miért kellene azt hinnem, hogy a mérleg feléd billen. Mert ha ők olyan full hetero dolognak tartanák, akkor nyíltan is beszélhetnének erről.

Slusszpoén: a melegfelvonulason egy aktivista érvelt azzal, hogy a pasiknak hátul van a G pont.

Miért nem egy hetero pasi beszélt a kamerába!?

2021. jan. 30. 15:56
 25/27 anonim ***** válasza:
56%
Én azért mert olyan az állaga és a szaga is ami számomra marhára kellemetlen ilyen egyszerű.
2021. jan. 30. 23:54
 26/27 anonim ***** válasza:
24%
Én nem undorok tőle,azt szeretem ha a lány vissza csurgatja a lyukából a számba.
2021. febr. 7. 00:44
 27/27 anonim ***** válasza:
0%
Azt nem mondom, hogy undorodok töle, hanem inkább azt, ami igaz is, hogy nekem a saját spermám egészen egyszerüen nem ízlik. Ennek ellenére a barátom, aki akceptálja, hogy én nem kívánom a számba a spermát, még mindíg óvatos velem, pedíg már kívánnám az övét is megkóstolni.
2021. márc. 20. 01:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!