Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szamotokra van valami olyan, ami taszító egy pasin?
Külső; elhízás, elhanyagoltság, rossz fogak.
Belső; Beképzeltség, rosszindulat.
Ágyban; ha valaki prűd.
Külső: igénytelenség, ami főként az alábbiakban merül ki: elhízottság, nagyon vágylohasztó öltözet (pl szandál-zokni), nem megfelelő higiénia, rossz összkép.
Belső: hímsovinizmus, agresszió, föényeskedő, elnyomó viselkedés, önkritika hiánya, közöny ("nekem mindegy jóvanazúgy"), intellektuális igénytelenség (pl önképzés hiánya), éretlenség, ha nem elég határozott ahhoz, hogy a szemembe mondjon dolgokat, és sunyul.
Szex: önzés, tudatlan és tapasztalatlan (ami önmagában nem baj), de a szexuális kultúrája fejlesztésére nincs igénye, bizonyos fétiseket anélkül ítél el hogy kipróbálná, ráadásul idióta indokkal ("az én seggemhez nem nyúlnak, nem vagyok uzi"), nagyon beteg vágyai vannak, amik már nem izgalmasak, szimplán aberráltak.
Belső: Ha agresszív/erőszakos, nagyképű és lenéző, BUTA, primitív, önző, tiszteletlen, hímsoviniszta/rasszista, birka szellemű (semmiről nincs véleménye, nincsenek önálló gondolatai, csak sodródik az árral), nincs humora... ezt a felsorolást elég hosszan tudnám folytatni.
Külső: igénytelen/ápolatlan, kórosan elhízott/sovány, nagyon ki van gyúrva (taszítanak a tipikus gyúrós pasik), kopasz vagy nagyon hosszú a haja
Külső:igénytelen, ápolatlan, túlsúlyos, sovány, csúnya fog, testszag, kinyulott, kilyukadt ruha.
Belső:beképzelt, okoskodó, agresszív, önző, buta, rosszindulatú.
Az ágyban: ha nem figyel oda rám, teljesen mást szeret a szexben mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!