Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mik azok a nem szexuális természetü dolgok, amiket egy férfin meglátva beindultok?
Figyelt kérdés
Konkretan arra gondolok, hogy mik azok a dolgok amik nem feltetlenul szexualis iranyuak, de megis szexualisan vonzo, es vagykelto hatasuak lehetnek nektek, es megkivanjatok tole a ferfit.2021. jan. 29. 16:35
11/19 anonim válasza:
Hát, igazából nálam elég sok ilyen van :D
Pl.:
Szeme
Mosolya
Haja
Hangja
Magassága
Külsőre néha látni mennyire határozott az illető, és attól is kész vagyok, ha határozottan, mosolyogva, mély hangon megszólal és belenéz a szemembe:D
De az előttem válaszoló 4-es és 6-os tökéletesen leírta :)
12/19 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszaitokat!
2021. jan. 29. 20:05
13/19 anonim válasza:
Izmos hát, eres kar, kéz, szexi félmosoly, a hangja, és persze az, ha érzem, hogy megveszik értem.
14/19 anonim válasza:
Osztom a 4est, hangb.zi vagyok, eléggé be tudok indulni a hangjától. Meg minél magasabb valaki, szamomra annál vonzóbb...
17/19 anonim válasza:
Igen, a karórával egyet értek én is. Nekem mióta létezik Apple Watch, azóta kimondottan tetszenek, akik azt hordanak.
19/19 anonim válasza:
Szep szemei, mosolya, telt ajka, ha nincs arcszorzete, ha ingbe van, ha latom a mellbimbojat... Sok van, tudom🙃 20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!