Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a pasim; mi legyen a büntetésem ezért?
Megbeszéltük és azt mondta, nem akar szakítani, mert nagyon szeret, viszont meg kell kapnom a nekem járó büntetést. De nálunk mindig én voltam a dominásabb, és nem igazán tud sok mindent kitalálni, ezért kérünk itt segítséget. Valami BDSM alapút szeretne.
Kérlek, legyetek kíméletesek. (ő nem biztos, hogy ezt kérné)
Én 21, ő 22
Varrja össze a puncidat és zárjon ki meztelenül pár órára valami fűtetlen sufniba és óránként kapj 30 korbácsot a testedre (hát, fenék, mell). Közben térdelhetsz kukoricán.
Vagy csapkodja szép vörösre a puncidat és lilára a melleidet, hogy legközelebb ne legyen kedved ilyenhez.
34-es vagyok, örülök, ha tetszett, amit írtam.
Nem tudom túl vagytok-e rajta, ha nem, akkor téged izgat a dolog, hogy meg leszel büntetve, vagy csak szeretnél rajta túl lenni?
En ha fiú lennék OTTHON hatrakotnem az illető kezeit, (azért mert nekem az nagyon fáj egy idő után, ha elől van akkor nem) es úgy kutyaban letennem a fejét és így csinalnam vele hátulról, bekotnem a száját, a szemét, húznam a haját, durvan elfenekelnem, esetleg viaszt csepegtetnék rá óvatosan mértékkel, vagy jegkockaval kinoznam a testét, esetleg pórázon vezetnem, keményen megszopatnam, de azért nyilván nem hanyasig, betennek neki egy kis plugot (itt nagyon nagyon sokat kell foglalkozni és óvatosan, sok síkosítóval, fokozatosan stb kimagaslóan ügyelve a higieniara, amit itt írnak hogy szárazon anál stb ez a világ legnagyobb hulyesege amit valaha olvastam, borzalmas károk lehetnek belőle... -.-) esetleg kézzel, szájjal sokáig, nagyon jól esoen kenyeztetnem és mikor látom hogy nagyon közel van az orgazmushoz abbahagynam és így kinoznam egy ideig stb stb, de MINDENT ÉSSZEL!
7/45-ot válaszát miert nem törlik amugy az adminok...? És hogy lehet 32%-ban hasznos? Undorító... Bár veled történne meg kedves válaszoló ilyen mentalitással...😉
Egyébként nagyon szerencsés lehetsz, és örülök, hogy nem hagy el a párod, de remélem tanultál belőle, nagyon jó fej értékes barátnak tűnik, ha megtudja ezt neked bocsátani, becsüld meg, ne veszitsd el.
18l
46
Mas lanyok azert izgalmasabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!