Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a pasim; mi legyen a büntetésem ezért?
Megbeszéltük és azt mondta, nem akar szakítani, mert nagyon szeret, viszont meg kell kapnom a nekem járó büntetést. De nálunk mindig én voltam a dominásabb, és nem igazán tud sok mindent kitalálni, ezért kérünk itt segítséget. Valami BDSM alapút szeretne.
Kérlek, legyetek kíméletesek. (ő nem biztos, hogy ezt kérné)
Én 21, ő 22
Fél óra kukoricán térdelés.
Kezek hátra kötve, kádba fektet,hideg vizes zuhannyal végig vereti a tested. Utána szintén kikötötte+szájpecek csallánnal jól elverni a fenekedet.
Közben be jön a másik lány...
Megfordít,a melleidet is elveri csallánnal te közben egy másik nő fenekét és punciját kell nyald.
Majd vibrátor a puncidhoz,majdnem élvezés de abban a pillanatban vegye el. Kezdje el dugni a másik nőt, akár seggbe is,majd néha le kell szopd a pasid farkát a másik nő után. A csaj is kedvére elverhessen,amivel szeretne,majd a pasid jól dugjon seggbe, persze sikositoval,de nem finomkodva. Közben nyalhatod a nő punciját, segget újra. Nem hagynalak élvezni,az tuti. Ha csikis vagy,akkor pár perc intenzív csiklandozas mehetne, hátha bepisilsz. Néha izgatni téged,de ne menj el akkor se. Kényszerítsen a nő,nyomja rá a fejed a pasid farkara fuldoklasig. Majd a pasid élvezzen a szádba. Újra mehet egy durva veres szíjjal, miközben csipeszek vannak a mellbimbódon és a csiklodon. Ha ezek készen vannak vissza ismét egy hideg zuhany,majd valami kényelmetlen pozícióba egy jó plugot a fenekedbe,vibrit+műkukit berakni,legjobb lenne egy baszo gep és rögzíthető vibrátor. Másfél órára otthagyni azzal beragasztott szájjal élvezz csak jó sokat,de a másfél óra az fix,néha csallannal egykettot rád csapkodni. Nincs könyörgés,nem fogják előbb abbahagyni. Hajra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!