Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek!Hová rejtitek a segédeszközöket?
2021. jan. 28. 16:34
1/16 anonim válasza:
hehe, ez király:D
amúgy nekem van egy dobozom erre
2/16 anonim válasza:
A gardróbszekrényemben van a ruháim alatt, de nincs sok segédeszközöm, inkább java részt szexy fehérneműim és jelmezeim vannak, de ezeket is el kell rejteni ha valaki olyan jön hozzám! :)
3/16 anonim válasza:
Egyelőre a f.neműs fiók a rejtekhely, de fogok venni egy számzáras dobozt is ilyen célra. Mert mi van, ha a gyerekem bukkan majd rá kicsit nagyobb korában, vagy mi van ha egyszer balesetem lesz vagy valami egyéb ok miatt váratlanul kórházba kerülök, és egy rokonomat kell megkérnem, hogy hozzon be nekem cuccokat, és megtalálja.(?) Nincs semmi ciki a masztizásban, de nem örülnék, ha olyan tudna meg erről többet, akivel nem szeretnék ilyet megosztani.
4/16 anonim válasza:
Nem rejtegetem, ugyanúgy van helye, mint minden másnak, nálam az éjjeli szekrény egyik fiókjában van egy dobozban minden.
5/16 anonim válasza:
éjjeli szekrény egyik fiókjában tartom a dildót
szexi fehérneműimet pedig a ruhás szekrényemben egy dobozban
7/16 anonim válasza:
Viszem magammal, mint valami plüsst, evés közben meg rácuppantom az asztallapra.
8/16 anonim válasza:
Te az a betörő vagy, aki nem pénzre, hanem használt szexcuccokra utazik egy lakásban? Többedjére látom a kérdést.
Vagy tini vagy és jó tippeket vársz abban a 2 hónapban, míg a wishről megérkezik álmaid műfarka? Azt javaslom, hogy cipzáros huzatú díszpárnába vagy egy plüssjátékba rejtsd, ha anyukád szeret kutakodni.
9/16 anonim válasza:
Mivel nagyimnál lakom, és ő állandóan rendet rak, ezért abba a táskám cipzáros rekeszén belül, amivel mindenhova megyek. Ki akarna valaki táskájában kotorászni csak úgy? De ha pl. jön egy vendég vagy nagyim takarít, akkor egy paplan alatt/ egy fiókba simán meg lehet találni. Mondanám a haveromnak: te, abba a fiókban van a töltő, vedd már ki. Erre meg ott a játékszer..
10/16 A kérdező kommentje:
Megnyugodhatsz, a nagyi már rég tud a dildóról, az öregasszonyok igen szeretnek kutakodni.
2021. jan. 28. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!