Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero párok, segédeszközök?
Vibrátor előjáték során jó, ha szeret kényeztetni és figyelni közben, vagy azt szereti nézni, ahogy te csinálod magadnak. Vagy esetleg, ha ő akarja az adást, de az ritka.
Lehet még beszerezni bilincset, pálcát.... Nem tudom, mennyire szeretitek a dominanciát.... Szemkötő, szájpecek, vagy csak egy sál, vagányabb fehérnemű, jelmez. Péniszketrec, ha szeretitek ezt.... 🤭
Vannak távirányítós tojásvibrik is, azok sem rosszak. Nézz szét egy online webshopban, ott egyből kedvet kapsz majd párhoz és ott találsz Inspirációt is 😉
Nálunk a vibrátor az éjjeliszekrényben van, és néha előkerül az előjáték során. Nem kell szégyenlősködni rajta :D bármelyikünk kiveszi a fiókból aztán használjuk. Általában akkor kerül elő, amikor nyalom, esetleg egyszer már el is élvezett, és egy kis ráadásra vágyik. Kiveszi a fiókból és a kezembe nyomja, "ezzel kényeztess"... vagy én keresem meg.. de van h más szexjáték akad a kezembe ilyenkor..
Van olyan is hogy elélveztem, én még fekszem az ágyban, ő meg elkezdi vibrátorozni magát. Annyira izgató látvány hogy azonnal kemény leszek és készen állok egy újabb menetre.
Egyébként nem is az a furcsa, amikor előkerül, hanem amikor el kéne pakolni... :D Bár sztem egy nőnek aki rendszeresen használja, ez se okoz gondot, én azért feszengtem az első alkalommal hogy akkor ki fogja elmosni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!