Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lejjebb szoktátok adni az igényeiteket?
23/F vagyok. Eléggé válogatós vagyok kapcsolat és alkalmi terén is, mind külsőleg mind belsőleg is.
Ezzel megnehezítem a pár/partner keresésemet ami mostanában kicsit zavar, de nem akarom leadni a szintet.
Nálatok volt hasonló szitu?
A kérdés, hogy milyen téren lejjebb?
Intelligencia, viselkedés, személyiség vagy külső, túlsúly, esetleg nem szép arc?
Fizikai vagy szellemi igény leadás.
Én lejjebb adtam a fizikait. Jól írják, hogy rövid távon is visszaüt, hiába intelligens, okos, jó humorú, hűséges, megbízható a lány, külsőre nagyon áh....
De elfogadtam szerintem, akarom mondani beletorodtem. Nem kellemes érzés, de mondjuk annyi jó az egészben, hogy hihetetlenül jól kitud elégíteni orálisan, nagyon jól csinálja, a szex az már gyatra. De ballanszolni kell fejben, nem jön be külsőre, de jól sz*p. Nem jön be külsőre, de legalább okos, kedves, odaadó, hálás.
Nem is vagyok egyedül, oral nagyon jó, szex rossz, de okos. Keseredes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!