Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem egyértelmű hogy a szexről beszélni is kell és nem csak csinálni?
Figyelt kérdés
Nekem eddig minden kapcsolatomban az első szex előtt beszélgettünk róla hogy kinek mik az igényei, stb, és persze utána is mindig beszéltünk róla. A mostani páromnak ez fura volt, és ő azonnal bele akart vágni... Mikor próbáltam neki elmondani néhány dolgot ami nekem nem esetett jól akkor csak kitérő válaszokat adott, és elkezdett megint izgatni. 25N2021. jan. 27. 17:05
11/16 anonim válasza:
Aki sohasem beszélt róla egy partnerével sem, annak a szintje kimerül a misszionárius és hátulról póz és kész-ben.
12/16 anonim válasza:
11: Tévedés, sokféle pózban csináltam, sz..pok, lenyelem, voltam többesben is, akadt alkalmi szex vadidegennel és sokkal fiatalabb partnerekkel is, akár párhuzamosan. Van, hogy átmegyek rib.ncba.. De beszélgetni nem szeretek róla. Ez van.
13/16 anonim válasza:
Akkor extrém esetben a pasid a kész ténnyel szembesül amikor hazaér hogy ott van még 3 pasas, és most gangbang party lesz?
14/16 anonim válasza:
Volt már, hogy majdnem így sikerült..
15/16 anonim válasza:
Azért én ezeket szeretem előre megbeszélni, jobb ha a másik tudja mire számíthat.
16/16 anonim válasza:
Jó szexnél alap a kommunikáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!