Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/8 anonim válasza:
Ha anyu felhív hogy menjek haza.
Ilyenkor gyorsan elmegyek a barátomtól, mivel még nem tudják hogy vele vagyok.
4/8 anonim válasza:
Onnan ahol épp vagyok, attól a helytől el tudok menni. :)
5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon viccesek vagytok, tényleg, de ettől nem lettem előrébb. Gondoltam, körbekérdezek, és amiket kapok válaszokat, kipróbálom őket, hátha egyszer talán nekem is összejön az orgazmus...
2021. jan. 28. 08:28
6/8 anonim válasza:
Zuhanyfej lecsavarása után kellő víznyomás és megfelelő hőmérséklettel, netán elektromos fogkefe feje nélkül bugyin keresztül csiklóizgatás - sokáig, sok-sok évig nem hittem el, hogy így bárkinek sikerülhet és végül mégis sikerült, úgyhogy ne add fel, gyakorolj! Tudd azt is, hogy minél idősebb egy lány, annál könnyebben megy, sőt, magamon még azt is megfigyeltem, hogy én minél éhesebb és minél fáradtabb vagyok, annál gyorsabban izgulok föl és megyek is el.
8/8 anonim válasza:
Ha szex közben akkor csókolózás,a másik fél nyögéseitől egész könnyen.
Maszturbálásnál pedig ha a párnához dörgölőzöm (?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!