Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen vesztetted el a szüzességed?
20 év után már nem lehet szüzességet elveszteni? 😂 én 25 voltam, akkor most melyik kategóriába férek bele? 🤔
28N
Még lehetett volna pár válaszlehetőség, de nem lehet tíznél többet megadni.
Pszichológus vagyok érdekelt, hogy a legzöbben mit írnak, vagy mire szavaznak.
Igazából azt hittem, hogy a legtöbben 20 éves koruk előtt már elvesztik, de a szavazási statisztika nem az én elképzeléseimet tükrözi.
Én vagyok az első válaszoló, aki 19 évesen veszítette el...
Még pár infó: A csaj, aki akkor 18 éves volt, -és akivel én elveszítettem- már 15 évesen elvesztette a szüzességét.
Az egyik nővérem 26 éves, még biztosan szűz, a másik 29 és Ő is...
Egyszerűen nem tudnak ismerkedni, meg nem is nagyon akarnak.
Egyébként nekem sincs hozzá sok kedvem, de 19 éves koromban valamiért rágörcsöltem a szüzesség témára -butaság- és megerőltetem magam, hogy rövid időre legyen egy barátnőm akivel szexelhetek.
De azóta is csak +1 lánnyal voltam és kezd egyre kevésbé érdekelni a szexualitás meg a párkapcsolat téma, így 23 éves koromra...
Unokabátyám 30 éves, szűz.
Szóval az én környezetemben nem igazán jellemző, fiatalon elveszítik az emberek...
Gimiben volt 3 “jócsaj” akik már elvileg 9.-ben sem voltak szüzek, de majdnem mindenki más egészen érettségiig az maradt, legalábbis amennyire én tudom.
Lassan 21 leszek (áprilisban leszek szülinapos), alakulóban sincs semmi, egy ujjamon meg tudom számolni, hogy hány lánynak tetszhettem nagyon talán, úgyhogy kb. engem is be lehet venni a 20+ szűz kategóriába. :)
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!