Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Engedjem neki gumi nélkül?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engedjem neki gumi nélkül? L -18

Figyelt kérdés

Sziasztok. a barátom győzköd hogy gumi nélkül csináljuk, a naptáras módszerrel. Kb órára pontosan jön meg mindig. Szombat este szeretné, és vasárnap délután szokott megjönni. Még elég fiatal vagyok amúgy, nem akarok gyógyszert íratni. Lányok ti hány évesen engedtétek "ott" befejezni?

Köszi <3

2021. jan. 26. 15:18
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
18%

8as

Még mindig sokkal jobb, minthogy beleengedje, mert mittumén milyen nap van. Amúgy én a legelső barátnőmmel nem is szexeltem soha gumival, csakis nélküle, és gyógyszert sem szedett. Azóta sincs gyerekünk. 7 voltam.

2021. jan. 26. 15:40
 12/35 anonim ***** válasza:
75%
én is csak seggbe engedem gumi nélkül szerintem ted te is azt 19/l
2021. jan. 26. 15:41
 13/35 kisördög1 ***** válasza:
89%
A naptármódszer nem igazán biztos. Ha nem akartok még bébit akkor NEEE!!
2021. jan. 26. 15:43
 14/35 anonim ***** válasza:
88%

Es 18 évesen teherbe esni nem leszel fiatal? Meg akar a menstruációd alatt is teherbe lehet esni. Kissebb az esélye, de nem lehetetlen! Huzzatok gumit.

UI ha nekünk nem hiszel, nyugodtan kérdezd meg anyu kádat mit mond. Elvegre ha majd terhes maradsz mégis csak neki fogsz a vállán sírni...

2021. jan. 26. 15:47
 15/35 anonim ***** válasza:
72%
Nope, nem ajánlom. Tudnék mesélni.
2021. jan. 26. 15:48
 16/35 anonim ***** válasza:
74%

ÉÉÉÉÉSSS így született sok gyerek.. NE CSINÁLD HA NEM AKARSZ GYEREKET.

Análisan ha már guminélkül szeretné, vagy tabisan. De a naptáras módszer nem megbízható.

2021. jan. 26. 15:53
 17/35 anonim ***** válasza:
32%
Ilyenre való a pharmatex.
2021. jan. 26. 15:59
 18/35 anonim ***** válasza:
79%

Eszedbe ne jusson!

Bármilyen sz@r kifogás, hogy nincs méretében, allergiás rá kamu.

Ha nem akarja gumival, akkor engedd el.

2021. jan. 26. 16:18
 19/35 anonim ***** válasza:
85%

Dehogy lehetetlen. A barátnőm pl. Pont azon a napon lett terhes. De ha te 19 évesen szülni akarsz akkor hajrá.

És a kérdésedre a válasz.

Akkor engedtem gumi nélkül amikor gyógyszert szedtem+24 évesen mikor a férjemmel gyereket akartunk.

2021. jan. 26. 16:32
 20/35 anonim ***** válasza:
88%
Legyen eszed. Ne engedd. Jól írták le előttem. Elhiszem, hogy szeretné gumi nélkül, de ne legyen önző. Vegye figyelembe a te helyzetedet is.
2021. jan. 26. 16:33
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!