Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más is van úgy vele, hogy nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van úgy vele, hogy nem borotválta már rég le a nemiszerve körül a szőrt, mert úgysem látja senki ebben az időszakban?

Figyelt kérdés

2021. jan. 26. 10:05
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Perdze hogy volt. Aztán levágtam és láss csodát vagy 2cm el hosszabb lett
2021. febr. 14. 13:34
 22/25 A kérdező kommentje:
Közben levágtam én is, és megint az van, mint mindig, hogy ráeszmélek, nem is annyira kicsi :)). A legjobb pénisznövelő módszer.
2021. febr. 14. 14:44
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Ezt hívják optikai tuningnak. De a valóság az, hogy szőrösen is ugyanakkora.
2021. febr. 15. 00:13
 24/25 A kérdező kommentje:
Igen, de az önbizalom mindennél fontosabb egy férfinél, az adja a legtöbb centit.
2021. febr. 15. 06:44
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Optikai tuningnak tényleg jó. :D Én am most ősz óta nem vágtam, már teljesen dús. Én férfiasnak látom magamon, de nem szeretem ha nyáron beizzad. Testszőrnyíróval le szoktam tolni egész rövidre olyankor, télen viszont ritkábban csinálom általában.
2021. febr. 15. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!