Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a lány aki erotikus maszázst hirdet, miért csak pasikat válal be és lányokat nem?
Figyelt kérdés
A kovid miatt minden zárva van, és hetero lány vagyok, de a munkától nagyon fáj, a hátam, fel hívtam telefonon egy olyan lányt, aki a neten hirdeti magát hogy ő erotikus maszázst adna ilyen lazító svéd alapú ilyen olyant. Szóval felhívtam mondtam a nevem és egyből azt hogy nem vagyok se leszbi se ilyen olyan csak minden zárva van, és csak sima maszázst szeretnék tőle amit hirdet. Erre közölte hogy csak pasikat fogad engem nem akar fogadni és mondta hogy ő is keresne egy olyat aki jól át gyúrná a testét meg ilyenek. Csak nem értem, hogyha attam volna neki pénzt a maszázsért akkor miért csak pasikat fogad? Akkor miért nem nemtől függetlent?#maszázs#nők#pasik#csajok#emberek#fura#pénz
2021. jan. 25. 17:22
11/12 A kérdező kommentje:
Nyílván ez tanulságos volt.
2021. jan. 25. 19:31
12/12 anonim válasza:
He tw kérdezo. Tiszta hulye vagy... midnen masszázsszalon nyitva vam msot voltam 2 hete kb... egy neten hirdeto foleg erotikus min 2x annyié csinalja mint a szalon. S ha te a szakszeruseger mesz azt ott nem kapsz... peobaltam mar mind2t
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!