Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a lány aki erotikus maszázst hirdet, miért csak pasikat válal be és lányokat nem?
Figyelt kérdés
A kovid miatt minden zárva van, és hetero lány vagyok, de a munkától nagyon fáj, a hátam, fel hívtam telefonon egy olyan lányt, aki a neten hirdeti magát hogy ő erotikus maszázst adna ilyen lazító svéd alapú ilyen olyant. Szóval felhívtam mondtam a nevem és egyből azt hogy nem vagyok se leszbi se ilyen olyan csak minden zárva van, és csak sima maszázst szeretnék tőle amit hirdet. Erre közölte hogy csak pasikat fogad engem nem akar fogadni és mondta hogy ő is keresne egy olyat aki jól át gyúrná a testét meg ilyenek. Csak nem értem, hogyha attam volna neki pénzt a maszázsért akkor miért csak pasikat fogad? Akkor miért nem nemtől függetlent?#maszázs#nők#pasik#csajok#emberek#fura#pénz
2021. jan. 25. 17:22
1/12 anonim válasza:
Miért nem mész rendes masszőrhöz? Értem, hogy kovid van, de ugyanúgy van fodrász, kozmetikus, műkörmös, szolárium stb. Ez is van, nem tudom, miért kell neked erotikus, ha az alapból nem a masszázsra megy hanem a simire, meg a tapira. Csontkovács vagy szakmabeli masszőr messze van egy k*rvától
2/12 A kérdező kommentje:
Hát gondoltam hátha olcsobban csinálna teljes maszázst mint egy profi maszőr, plusz tényleg minden ilyen szalon zárva van.
De azt furcsáltam hogy nőket nem fogad sima maszázsra, pedig nem hogy örülne, hogy a csajokat csak maszíroznia kellene és semmi többet nem kellene velük tennie.
2021. jan. 25. 17:27
3/12 anonim válasza:
Valószínűleg egy másik nő érintésétől irtózott! És minden bizonnyal nem a masszázs volt a fő profilja!
4/12 anonim válasza:
Erotikus masszázs azt jelenti, hogy a farkát kiveri tisztességesen a férfinek a hölgy, a masszázs rész csak körítés. Nem az a profilja, hogy kizárólag a tested masszírozza, jó eséllyel nincs is képesítése és tehetsége ehhez.
5/12 A kérdező kommentje:
Értem, nos furcsának találtam hogy úgy reagált ahogy, de így ahogy le írtátok akkor már világos hogy vagy undorodik a nőktől, vagy az egész maszázs dolog a hirdetésében kamu. Más különben örülhetet volna hogy tényleg csak azt kéne csinálnia amit a hirdetésében le írt és semmi többet.
2021. jan. 25. 17:40
6/12 anonim válasza:
Erotikus masszázs. Tehát a legelső szóban le van már írva, hogy mi a lényeg.
7/12 anonim válasza:
Ha tovább keresgélsz a hirdetések akkor férfi masszőröket is találhatsz! Azok között is vannak akik nem csak masszíroznak! Ha gondolod, érdeklődj náluk!
8/12 A kérdező kommentje:
Igen csak a pasiktól félek, hogy mi van ha meg erőszakolna vagy molesztálna, és nyílván csaj a csajtól ilyentől nem kell tartania.
2021. jan. 25. 17:54
9/12 anonim válasza:
#8 istenem... Akkor ne menj k*rvákhoz. Félsz hogy megerőszakol valaki (férfi r*banc) akinek az a munkája hogy megd*gja a partnereit? Menj már rendes masszőrhöz, ne legyél ilyen makacs.
10/12 anonim válasza:
Akkor csak sima női masszőröket keress! Ne erotikusokat! Es nem lesz félreértés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!