Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek hány cm-es pénisz az, amitől tényleg tátva marad az örömtől a szájuk?
Figyelt kérdés
2021. jan. 25. 12:33
11/21 anonim válasza:
Aki hímnemű, az megméri a farkát, tisztában van a méretével. (Ahogy a nők a mellméretükkel.)
A hímneműek nagy halmazán belül pedig azok vannak a férfiak részhalmazában, akik 1., tudják, hogy a faszméreten nem lehet változtatni, és 2., nem is ezen múlik az, milyen osztályzatra érdemesek az ágyban (leszámítva az extrém eseteket).
Akik még nem jutottak el idáig, azok még a kamaszfiúk részhalmazában vannak (életkortól függetlenül).
12/21 anonim válasza:
Én is elfogadtam a méretem, sőt, tisztában is vagyok vele, hogy szinte előny a nagyon középátlag 16 cm, mert voltam már olyan szűk csajjal, hogy vigyáznom kellett vele így is, de még a tágabb csajoknál is elmegy ez a méret, tehát kevés az a lány, akinek nem jó. De megmondom őszintén, picit simogatná a lelkem, ha nekem is mondaná egyszer egy lány, hogy "húú, azta mekkora", na ilyet még sosem egy lány sem mondott, pedig látták jópáran.
13/21 anonim válasza:
Aki ezen agyal az komplexusos, és olyan nem kell több.
15/21 anonim válasza:
20 centisnél tárva marad a szám! 😛
16/21 anonim válasza:
Bármekkora is, így is úgy is tátva marad tőle. Ha becsukná, még véletlenül leharapná 🙃🙂
17/21 anonim válasza:
Súgok egy titkot. 14,5/4.4 nekem és ájulásig tömtem a nőket. Ennyit a nagy kolbászról.
19/21 anonim válasza:
#18 vannak még rendes emberek 🙃🙂 15/4 soha semmi panasz 🤷♂️
20/21 anonim válasza:
Amelyik tud gondolkodni is, nem a farokméregetésen akad le és tudja mit hogy kell az ágyikóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!