Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem kíváncsiak a nők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kíváncsiak a nők pénisz képekre?

Figyelt kérdés
2021. jan. 22. 14:18
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
97%

Mert mi nem vagyunk vizuális típusok.

Amíg ti begerjedtek egy újságból kivágott punci fotóra, addig mi inkább személyekhez, szituációkhoz, mozdulatokhoz vonzódunk. Nekünk több kell a szexuális izgalomhoz.

Önmagában egy phasz látványa semmit sem jelent. Legalábbis számomra

2021. jan. 22. 14:22
 2/26 anonim ***** válasza:
59%
Mert a fasz egy gusztustalan szerv. Engem se izgat, sőt undorodok attól, ha egy nő csak úgy A puncirol küld egy közeli képet.
2021. jan. 22. 14:23
 3/26 anonim ***** válasza:
97%
Megerősítem az elsőt. Lehet bármilyen tökéletes a farok, ha ennyit látok belőle, miközben sem arcra, sem személyre nem vonz a férfi. Pláne nem tudom, mennyire figyelmes az ágyban, mennyire szentel nekem időt. Harmadrészt szerelmesnek kell lennem, hogy bárkié is éedekeljen.
2021. jan. 22. 14:24
 4/26 anonim ***** válasza:
9%
Álszentek.
2021. jan. 22. 14:25
 5/26 anonim ***** válasza:
98%
Az ember legnagyobb nemiszerve az agya. Csakhogy a két nemnél teljesen eltérően „izgul fel szexuálisan”. A férfinál elég a vizuális inger (bárki lehet a képen, ha a látvány szexuális ingert vált ki), a nőnek viszont többnyire kell valamiféle érzelmi kötődés is. Ez ellen nem tudsz tenni, ez bizonyára a szaporodásunkkal, az abban betöltött szerepekkel összefüggésben lévő, ősrégi biológiai program.
2021. jan. 22. 14:27
 6/26 anonim ***** válasza:
54%
Ha kéretlen kifejezetten undorodom tőle. Nem izgat a látványa sem. Ha egy ismeretlen küdözgeti arra max hányingert kapok. Még ha a barátom küldi is, akkor se izgat. A f@sz egy ronda szer ahogyan a punci is. Nekem tapintás kell, kedves szavak, hosszú és részletes sztori jól megfogalmazva vagy az adott személy szimpatikus legyen. Te aki küldi a képeket, mire számítasz? Mert erre nem izgul egy nő sem. Aki azt írja vissza hogy felizgult az egy férfi
2021. jan. 22. 14:29
 7/26 anonim ***** válasza:
60%

1

A nők is vizuális típusok. Csak máshogy.

2

Az régen rossz, ha gusztustalannak tartasz bármely testrészt. Pláne azt,

amelynek a szexuális örömszerzésben lenne szerepe.

2021. jan. 22. 14:31
 8/26 anonim ***** válasza:
98%

Semmi köze az álszentséghez.

Ostobák vagytok, ha azt hiszitek, hogy titokban élvezzük a farokszelfiket.

Tudni illene, akármilyen kanosak is vagytok, hogy a férfi és a női test rengeteg dologban különbözik. Nem csak fizikailag.

Ti férfiak a fajfenntartásra vagytok ösztönösen beállítva. “El kell szórni a magot”.

A ti erekciótok, és orgazmusotok elengedhetetlen a szaporodáshoz. Ezért vagytok ebből a szempontból sokkal egyszerűbbek, mint mi. Sokkal könnyebben, sokkal apróbb dolgoktól begerjedtek.

2021. jan. 22. 14:31
 9/26 anonim ***** válasza:
86%

#7 - nem vagy okos...

Lehet hogy a nők vizuális típusok. Pl elönt minket a vágy egy szép cipő, vagy egy szép táska láttán.

De a nemi szervek látványa egy hangyafarknyit sem izgató, ha nincs hozzá egy férfi, nincsenek hozzá szavak, simogatások, suttogások, stb.

Amíg ezt nem fogjátok fel, és farok fotókat küldözgettek, nekünk azt kell hinnünk, hogy még mindig nem tudjátok, mi kell a nőnek.

2021. jan. 22. 14:34
 10/26 anonim ***** válasza:
26%
9-es, bmeg, a 7-es és az 5-ös valasz írója ugyanaz. Én. Most így már oké?
2021. jan. 22. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!