Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kíváncsiak a nők pénisz képekre?
Miért érdekelne olyan férfi pénisze, aki nem a barátom? Számomra ugyanolyan, mintha azt kérdeznéd, hogy miért nem érdekel kép a kisujjadról vagy a füledről. A különbség annyi, hogy a pénisztől még fintorgok is, mert csak a barátomé érdekel, amúgy fúj. Idegen emberek teste egyszerűen hidegen hagy.
A nők nem úgy működnek, mint a férfiak. Lehet, hogy te hasra vágod magad egy puncis vagy melles képtől, de nekünk semmit nem jelent egy dick pick. Inkább a szánalmas és a röhejes között mozog.
Mert mi nem vagyunk pasik. Ti begerjedtek akkor is, ha csak láttok egy kivillanó keblet. Nem igazán tudjátok kontrollálni ezeket a dolgokat.
Minket nem ingerel a látvány, csak ha van hozzá érzelem, esetleg szavak, tettek.
Engem rohadtul taszít, ha valami idegen kis pondró farokszelfit küld, vagy akar küldeni. Nagyjából mindent elmond magáról ezzel az agyatlan gesztussal.
Én is bénának találom egy ismeretlen ember farok képét. Kb annyira hoz lázba, mint ha egymás után küldözgetné a fotókat egy vw golfról.
Ellenben ha már ismerem a pasit, netán szerelmes vagyok boldogan nézegetem.
9-es mert szerinted az akár több évnyi ismeret után is fog érdekelni?😂
Gyúrj rá mégegyszer🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!