Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem kíváncsiak a nők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kíváncsiak a nők pénisz képekre?

Figyelt kérdés
2021. jan. 5. 07:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
79%
Ha látni lehetne a gazdáját,és jó pasi,akkor jobban örülnének.
2021. jan. 5. 07:30
 2/13 anonim ***** válasza:
94%
Mert idegen esetében inkább taszít. Mi nem úgy vagyunk ezzel,mint ti a puncival. Amúgy meg a kép,maga a látvány teljesen közömbös. Élőben a pasival együtt jó az.
2021. jan. 5. 07:35
 3/13 anonim ***** válasza:
93%

Miért érdekelne olyan férfi pénisze, aki nem a barátom? Számomra ugyanolyan, mintha azt kérdeznéd, hogy miért nem érdekel kép a kisujjadról vagy a füledről. A különbség annyi, hogy a pénisztől még fintorgok is, mert csak a barátomé érdekel, amúgy fúj. Idegen emberek teste egyszerűen hidegen hagy.

A nők nem úgy működnek, mint a férfiak. Lehet, hogy te hasra vágod magad egy puncis vagy melles képtől, de nekünk semmit nem jelent egy dick pick. Inkább a szánalmas és a röhejes között mozog.

2021. jan. 5. 07:42
 4/13 anonim ***** válasza:
81%
Nem egyformák a lányok. Mindegyik másképpen reagál ezekre, de egy dolognak léteznie kell. Izgatnia kell a fantáziáját. Vagy alapból érdekli vagy tenni kell érte. Ha nincs felizgulva rá akkor cseszheted.
2021. jan. 5. 07:45
 5/13 anonim ***** válasza:
90%

Mert mi nem vagyunk pasik. Ti begerjedtek akkor is, ha csak láttok egy kivillanó keblet. Nem igazán tudjátok kontrollálni ezeket a dolgokat.

Minket nem ingerel a látvány, csak ha van hozzá érzelem, esetleg szavak, tettek.

Engem rohadtul taszít, ha valami idegen kis pondró farokszelfit küld, vagy akar küldeni. Nagyjából mindent elmond magáról ezzel az agyatlan gesztussal.

2021. jan. 5. 07:49
 6/13 anonim ***** válasza:
86%
Ha izgat egy férfi, akkor egy idő után kíváncsi vagyok a farkára. De egy tök idegenére egyáltalán nem.
2021. jan. 5. 08:11
 7/13 anonim ***** válasza:
Az idegenség is olyan fogalom, hogy pár szó váltás után is idegen vagy. Én mégis küldtem farok képet pár szó váltás közben és találkoztam vele és nem volt qrva. Nem minden nő egyforma. Nem minden nő undorodik. Ha mind egyformák lennének akkor tök unalmas lenne és kiszámíthatóak.
2021. jan. 5. 16:30
 8/13 anonim ***** válasza:
79%

Én is bénának találom egy ismeretlen ember farok képét. Kb annyira hoz lázba, mint ha egymás után küldözgetné a fotókat egy vw golfról.

Ellenben ha már ismerem a pasit, netán szerelmes vagyok boldogan nézegetem.

2021. jan. 5. 18:44
 9/13 anonim ***** válasza:
79%
Te miért nem vagy kíváncsi a szobanövényeinkre? Vagy a cipőinkre?
2021. jan. 5. 18:47
 10/13 anonim ***** válasza:

9-es mert szerinted az akár több évnyi ismeret után is fog érdekelni?😂

Gyúrj rá mégegyszer🙂

2021. jan. 6. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!