Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos méretű a péniszét?
Figyelt kérdés
Átlagos méretű a péniszét?Erektálva:
Hossz: 13cm
Átmérő: 5cm
Lankadtan:
Hossz: 6cm
Átmérő: 3cm
2021. jan. 24. 12:45
11/18 anonim válasza:
Akkor max. 8 éves vagy, mert harmadikos anyag a kör.
Bár lehet 14 éves is, ha másból buktál meg 6x.
13/18 anonim válasza:
előbb már kiírta a kérdést, 12 v 13 éves, csak törölték.
14/18 anonim válasza:
Most nem azért, de nem mindegy, hogy lankadtan mennyi? Azt eleve milyen célból méregeted? :D lel
15/18 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsi voltam mások véleményére de sajnos nem sok értelmes választ kaptam
2021. jan. 24. 13:32
16/18 mantis religiosa válasza:
Ne a mérettel foglalkozz. Légy megnyerő, jó humorú, fedezd fel, mi kell a nőknek. Egy ismerkedés sohasema farokmérettel kezdődik.
Ha így folytatod, egy olyan spirálba kerülsz, amiből nagyon nehéz kiszabadulni.
17/18 anonim válasza:
Mit akarsz normális kommentet mikor naponta 5 farokméregetős kérdés van, és még mindig nem sikerült sokaknak felfogni, hogy használni kell tudni.
18/18 anonim válasza:
Azt én már elengedtem, mert úgy tűnik ez gyógyíthatatlan komplexus.
De, olyat azért itt sem szoktam látni, hogy leírja "lankadtan" is az összes paramétert, mintha az bárhol bármit is számítana :D
Ehhez már tényleg gyereknek kell lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!