Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a gázabb? Ha egy lány pénzért szexel, vagy ha nem pénzért, de mindenkivel lefekszik, aki egy kicsit is bejön neki?
Figyelt kérdés
2021. jan. 24. 12:14
4/20 Noren1989 válasza:
Szerintem meg mindkettő gáz.
Első egy prosti, a másik a falu r1banca.
5/20 anonim válasza:
A prosti legalább velem is lefekszik, a másik lotyó pedig valszeg sajnos nem.
6/20 anonim válasza:
Mindenkinek a saját teste, élete. Azzal fekszik le és azért, akivel és amiért akar, amíg nincs kapcsolata. Utana azért mar 2 emberre tartozik, hogy nekik mi fér bele... :)
8/20 Smiley18 válasza:
Szerintem is gáz mind a kettő. Egy fokkal gázabb, ha pénzért szexel. Szerintem.
9/20 anonim válasza:
Pénzért szerintem is. De mondjuk annál is gázabb lenne, aki mindenkivel lefekszik vagy válogatás nélkül lesmárol, például diszkóban 2 perc alatt egymás után két ismeretlen sráccal már csak azért mert odamegy hozzá, az nekem a legalja, ami még a prostinál is gázabb. De nem ezt kérdezted ugyebár.
10/20 anonim válasza:
Én a második verziót a mai világban kifejezetten értékelem, mert csak pénzért kefélőssel mostanra tele a világ, és az ország!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!