Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi felhív a lakására az óvatosság vagy lustaság?
Már miért lenne ez óvatosság vagy lustaság??
Érthetetlen ez a hülyeséged.
Ha tetszel én felmegyek hozzád 🤷
Viszek egy üveg bort meg egy szál kolbászt
ennek a kerdesnek semmi ertelme. lustasag annyibol lehet, hogy arra nem veszi az energiat, hogy mondjuk elotte setaljatok egyet. agy ilyesmi (normal esetben belulni valahova inni/enni egyet), hanem egybol szobara hiv. nem feltetlen lustasag, minek bonyolitsa a dolgokat, ha ugyis mesz?
ovatossag meg hogy?? ennek aztan vegkepp 0 ertelme..
Nem lusta, mert elfogadható állapotúnak kell lennie a lakásának, ha ő hív oda. Ő làt vendégül, én vihetek valami innivalót / rágcsát, de ő készít egy szendvicset, rántottát, pizzát ha nála vagyunk.
És mitől óvatosság? Nem tudom: nàlam attól félne, hogy túszul ejtem? Èrdekes, attól meg nem fél, hogy ellopom a tárcáját / akármijét, ha beenged a privát szférájába és hozzáférek az értékeihez?
Nem nagyon értem másokkal együtt én sem a megközelítésedet, sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!