Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért jó az egy férfinek, hogy ismerkedik, de nem is akar szexelni?
Egy férfinak is lehet igénye emberi kapcsolatra.
Nem csak szex miatt ismerkednek. Társas lények. Tudtad?
Kirándulnak, sportolnak, filmet néznek, olvasnak, és számtalan más dolgot csinálnak az életben. Nekik is jó ezeket valaki kellemes társaságában tenni. Úgy mint nekünk nőknek.
Na igen. Én férfi vagyok és lassan már nem ismerkedek senkivel. Ugyanis rendszeresen elvárás, hogy rövid időn belül feküdjek le vele.
De én tényleg csak egy emberi kapcsolatot szerettem volna kialakítani, s nem lehet. kell a csók meg a szex, stb.
A nő ettől érzi magát nőnek, a férfitársaságban ettől vagy férfi.
Úgyhogy inkább nem ismerkedek.
(egyébként volt olyan lány ismerősöm, nem is egy, akinek tényleg a szex volt a szeretetnyelve. Ha nem feküdt le vele a pasija, nem érezte magát szépnek és kiverte a hisztit (is))
26F
Kérdező, most kicsit irigykedek rád: tudnék örülni egy ilyen pasinak, akivel lehet mindenfélét csinálni, mint két értelmes ember, és nem visszautasításnak élné meg, ha nem járunk/szexelünk.
Itt most olyan, mintha te viszont annak élnéd meg.
Lehet, hogy tisztázni volna érdemes, ki mit lát ebbe bele/mit vár tőle.
Párkapcsolatot akart, amiatt ismerkedik veled? Akkor tényleg furcsa ez, ami van.
Minket is friendzone-olhatnak, ez van:D
Azért ilyen esetben célszerű tisztázni, hogy most haverkodunk vagy randizunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!