Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor oralisan elégitem ki es a golyoida terek de kozben kezzel izgatom miert teszi vissza a szamba a peniszet?
Figyelt kérdés
Amikor ezt csinalom mindig nagyon bele remeg de megis vissza teszi a szamba a peniszet hogy folytassam ugy tovabb .. ezt miert csinalja? Mar a 2. Ferfival tapasztalom ugyan ezt. De ha annyira beleremeg akkor megis csak elvezi nem? Vagy nem ertem :(2021. jan. 23. 14:38
1/4 anonim válasza:
szarul bansz a golyokkal/erzekenyek ra, feltik.
vagy kitudja.
2/4 anonim válasza:
Az én páromomnak nagyon érzékenyek, szóval még az elején megmondta, hogy oda ne is érjek.
Egy kis érintés is kellemetlen (nem fájdalmas).
Lehet, hogy a te partnereiddel is ez a helyzet. Nem minden srác szereti.
20L
3/4 anonim válasza:
Fura ez nekünk. Szóval nagyon izgató a golyóimat ha izgatják, de ettől úgy beindulok, hogy mégjobban kívánom a makk izgatását is. A kettőt együtt kéne valahogy csinálni, pénisz a szájban, és kézzel pedig a golyókat izgatod.
4/4 anonim válasza:
Én úgy szoktam, ahogy a harmadik írja és azt èlvezi a legjobban. Lehet "szippantod" és az nem lehet valami kellemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!