Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim azt mondta lesz egy meglepim de nem adta ide?
Figyelt kérdés
Vibrátor volt a meglepi de igazából nem adta ide hogy haza hozzam. 2 kérdésem is lenne egyrészt az hogy így nekem most illene e venni neki ajándékot. Mert ugyebár ha azt nézzük adott is meg nem is. 2. Hogy miért nem adta ide nekem. Egyébként azt tudni kell hogy azt sejtem hogy szerintem azért mert fél hogy ha hozzá szokok utána nem lesz jó vele. A vibrátort is azért vette mert ő nem annyira bír.2021. jan. 22. 19:58
1/2 anonim válasza:
Az előbb még teherbe voltál esve a vibridtől 🙃🙂
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!