Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem a barátnőm még az orgazmusa előtt leállít, veletek volt ilyen? Mit tegyek?
Velem volt ilyen. Masztinál mindig volt orgazmusom és nagyon jó volt. De férfival nem és egy idő után meg egy-két partner után rájöttem, hogy nem is akarom igazán, mert valamiért velük nem mertem átélni. Mert féltem, milyen lesz, mármint hogy szex közben más érzés attol féltem így aztán, mikor már nagyon jó volt és talán jött volna az orgazmus is, akkor direkt abbahagytam, legalábbis nem igyekeztem azon, hogy megtörténjen.
Aztán legutobbi pasim valamit talán megsejthetett, mert rafkós módon hasra fektetett. Nem tudom, hogy hívják ezt a pózt, de így szinte egyáltalán nem tudtam mozogni, "elugrani",
Úgyhogy nem volt menekvés. Igaz, akkor nem is próbáltam leállítani, vagyis már nem tudtam olyan hirtelen jött az élvezés. Másabb volt tényleg, ahogy képzeltem is, sokkal intenzivebb, de nem aggodtam többet emiatt és utána szinte mindig gond nélkül sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!