Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire életszerű, hogy (pl....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire életszerű, hogy (pl. ezen az oldalon) két ember elkezd levelezni, találkoznak és happy end lesz az este vége?

Figyelt kérdés
2021. jan. 22. 12:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
82%
#10, nekem sikerült, tudom, hogy szinte lehetetlen, de hidd el, hogy nekem összejött, és az illető írt rám, az egyik hozzászólásomat kommentálta privátban, és elkezdtünk beszélgetni, a többi már "történelem" xd, ja és 20/F vagyok
2021. jan. 22. 12:59
 12/20 anonim ***** válasza:
87%

Volt innen több szexkapcsolatom is, és egy párkapcsolatom is. Általában nem-szexuális témájú levelezésből indult, ami vonzalommá alakult.

Aki tud bánni a lányokkal, az éppenséggel itt is tud.

2021. jan. 22. 13:08
 13/20 anonim ***** válasza:
81%

#6 "Ez a 2 van itt az oldalon.."

Aham. Meg te... 😂😂😂😂😂😂😂

2021. jan. 22. 13:21
 14/20 anonim ***** válasza:
88%
Nem esélytelen hogy alakul itt valami, de csak akkor ha nem szexuális tartalmú a levelezés. Mert egy f@szverő-interjúra amit itt egyes felhasználók művelnek, egy nő se fog felizgulni, akkor sem ha odaírja a kedves felhasználó, hogy "kinyalom a puncidat".
2021. jan. 22. 13:21
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Én már taliztam innen. Szex is volt. Előtte szex volt a téma levelezés közben is, és nem a farkát mutogatta. Érdekes, mi? 😁
2021. jan. 22. 13:24
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Én a feleségemet ismertem meg ezen az oldalon.
2021. jan. 22. 13:41
 17/20 anonim ***** válasza:
Esély kicsi rá de enm lehetetlen.
2021. jan. 22. 13:41
 18/20 anonim ***** válasza:

4-5 év alatt lett volna 3-4 csaj/nő, akikkel lehetett is volna akár személyes találkozo és szex is, csak hát én Szlovákiában lakok, és nincs kedvem egy 1-2 orás kávéért, találkozoért, esetleg kesobb egy dugásért tobb szár kilométert és tobb orát autozni Debrecembe, Nyíregyházára vagy Pécsre. Oké hogy BP nincs olyan messze, de az is 2,5 ora, odavissza már 5. Innen (Szlovákia) meg sajnos senki nincs itt fent :(

Lényeg, azt akartam mondani, hogy azért nagyon ritkán, de lehet találni valakit itt, de tényleg nagyon nagy szerencse kell hozzá. De ha ismerkedni akarsz, a tinder, badoo még mindig jobbak ettol, a legtutibb meg a valoságban. Hamarabb jon ossze, ha leszolitasz minden nap a buszon egy helyes csajt, és lehet a 60. nap után osszejon a randi, még az is esélyesebb mint itt.

2021. jan. 22. 14:49
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem is első este, de előfordulhat, hogy beszélgetésből találkozás, majd szex lesz. Persze ha nem hátrál ki valamelyik fél...
2021. jan. 22. 14:53
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eddig 3 dugás jött össze itt. A dolog borsa, hogy mind három gyönyörű, formás lány volt. Mindbol kapcsolat lett. 8 hónaptól másfél évig tartottak.
2021. jan. 28. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!