Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudnak a pasik? Miért van az hogy sokszor más méretet mondanak aztán szex közben derül ki az igazság? Miért jó ez? Nektek volt már ilyen mekkorát mondott és mekkora volt kb? mindenki 16-17et mond de szerintem ez sok a ti barátotoknak hány cm?
hát basszus én 18-at mondtam de kiderült mindig hogy csak 17,999... ":P mindig repültem meztelenül az utcára majd a csaj utánam dobta a ruháimat ":DDD
amúgy nem mérem nem tom mennyi ja és változó hogy mekkora lesz.... ha nagyon fel vagyok izgulva akkor eléri a max méretét ha kevésbé azaz egy gyors menet magamnak akkor kisebb is szokott lenni...
ahhoz hogy lemérjem vonalzó kell de az meg nincs mert kivis nyalókát vettem ":DDD
Nekem 15 cm. Ez nem nagy, nem is kicsi, ha lehet hinni a statisztikának. Viszont, a saját tapasztalatom (20+ nővel a hátam mögött) az, hogy ez már inkább a nagyobb kategória.
Több lány mondta azt erre, hogy nagynak számít. És be is igazolódott, mert sokaknak fájt, ha tövig ment.
Eddig konkrétan egyszer kérdezett rá lány a méretemre, azt mondtam neki, hogy még sosem volt rá panasz.😁
Szóval, aki itt a 14-15 centis pöcse miatt sír, az fejezze be és menjen csajozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!