Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a véleményetek a csoportos arcra élvezésről?
Soha nem volt ilyen, valószínűleg nem is lesz.
Mások azt csinálnak amit akarnak, nem érdekel, de nekem személy szerint az ilyesmi nem tűnik izgatónak.
Volt, igen. Hihetetlenül megalázó érzés, de számomra ugyanemiatt nagyon izgató is volt (főleg így utólag visszagondolni rá).
Csináltam egy elég nagy butaságot, amiért a Domom nagyon meg akart leckéztetni. Németországban éltünk akkor, ott sok nagyon színvonalas BDSM party szokott lenni, ezekre amúgy is jártunk, így a következőn én lettem az egyik attrakció.
Felvittek a jól kivilágított színpadra, meztelenül térdelve kikötöztek háttal egy oszlopnak, kipeckelt szájjal. A Domom elmondta, hogy büntetést érdemlek, és szeretné, ha minél többen követnék a példáját, majd ráverte az arcomra. 23 voltam akkor, és nagyon szép lány, úgyhogy sokan követték, kb 20-30 pasi, volt domina, aki két szubbal jött, ők egymásnak kellett rám verjék. Utána ment tovább a parti, de engem még otthagytak, míg rámszáradt minden, de egész idő alatt senki nem ért hozzám.
Sosem éreztem ennyire megalázottnak magam, de utólag örülök, hogy átéltem.
28N
"Volt, igen. Hihetetlenül megalázó érzés,"
Ne hazudozz már Jóska!
volt.
2 pasival.
nem volt rossz, nem éreztem megalázónak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!