Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a magyar lányokkal a szex?
Figyelt kérdés
Magyar lánnyal még nem próbáltam. Voltam már cigánnyal, spanyollal, románnal, négerrel, és mindnek volt egyfajta jellegzetessége.2021. jan. 21. 11:29
21/32 A kérdező kommentje:
17, nem nehéz találni olyat, amelyiknek, ha fizetsz, viheted. De így megy ez bármilyen nemzetiségnél. Sajnos.
2021. jan. 21. 15:53
22/32 anonim válasza:
Prűdek a nem fizetős magyar lányok meglátásaim szerint, maximum a megfelelési kényszer miatt vállalnak be perverzebb dolgokat, és mindegyik csupasz, mert beléjük van nevelve hogy ha egy kicsi szőr is van ott, akkor az undi, és súlyos mértékben torz a lelkiviláguk.
23/32 anonim válasza:
22 vagyok
Ja és teljes mértékben igazad van abban hogy nem nehéz találni olyat, amelyiknek, ha fizetsz, viheted ami valóban sajnálatos.
24/32 A kérdező kommentje:
Nem nagyon találsz manapság olyan nőt, amelyik ne lenne csupasz, ciganyoknál sem.
2021. jan. 21. 17:19
25/32 A kérdező kommentje:
Egyébként van benne valami, amit a 8-as írt. Egyszer voltam egy olasz nővel, kérés nélkül rakta át magának seggbe. :D
2021. jan. 21. 17:23
27/32 A kérdező kommentje:
Hogy adnám már meg? :D Nem prosti.
2021. jan. 21. 22:33
28/32 GretaThunberg válasza:
Négerrel milyen volt? Más az izük, szaguk? Máskén viselkednek?
29/32 A kérdező kommentje:
Sokan mondták, hogy kellemetlen illatuk van, vagy, hogy tágabbak, de én egyiket sem tapasztaltam. Kedvesek, mosolygósak, szeretnek nevetni, ezt imádom bennük. Legjobb a spanyollal volt, neki még az illata is olyan volt számomra, mint valami jó parfüm,de még attól is kirazott a hideg,ahogy hozzáértem a bőréhez.
2021. jan. 21. 22:46
30/32 anonim válasza:
Ezek buta általánosítások... egyéntől függ inkább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!