Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hogy fogadnátok, ha a barátnőtök egy darabig nem szeretne lefeküdni veletek, mert fél a terhességtől?
Az "egy darabig" annyi időt jelent, mire kap időpontot nőgyógyászhoz és felrakják a spirált. Ami kb 2 hónap.
Én vagyok a lány, de tudom, hogy a gumit ő se szereti, meg annyira én se.
Ez persze csak szexet jelent, attól még akár naponta többször is kielégítem szájjal.
Van szám és fenekem.
Ezen felül keresnék valami hormon mentes megoldást.
Pl. Óvszer és méhszájsapka (igen, 2 módszer együtt). De ezen kívül rengeteg más megoldás van: pesszárium, spermicid, Pharmatex. Vagy óvszer és nem megy el benned.
#19: Nem félek attól, hogy kiszakad a gumi, azt arra írtam, aki szerint spirál mellett is teerbe lehet esni. Az esély megvan rá, de eléggé minimális.
#20: A múltkor hívtam időpontért, két hétre előre adott, de sajnos pont megjött, úgyhogy le kellett mondanom, azt mondták, 9 nap múlva hívjam őket újra... Gondolom, akkor is két hétre előre fognak tudni időpontot adni a vizsgálatokra. Aztán megint meg fog jönni. A felhelyezésre meg megint egy hónap, mert ha jól tudom, akkor rakják fel, amikor megvan.
#25: Kevésszer. De amikor igen, akkor minden nélkül, és kivette időben. De a továbbiakban nem szeretnék felelőtlen lenni.
#26: Igenis van, csak konkrétan szex nincs, orál az pl rendszeresen (mármint én neki, mert csak adni szeretem, kapni nem).
Akik az análra szavaztak: Biztos, hogy nem. Egyébként se szeretem, de ráadásul még lelkileg nagyon rossz emlékeim vannak róla, csak mégjobban előjönne akkor a PTSD-m, szerencsére ő se erőlteti, megvan nélküle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!