Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nők! A ti intim méretetek mekkora?
33
Elég reális lehet, amit írsz. Az enyém normál állapotban nem tudom mennyi, de meglepően rövid, izgalmi állapotban (ami a Kérdezőt nem érdekli, számomra rejtélyes okokból) mértem már 18-20 cm-t és fura módon a legutóbbi partnerem simán elérte a méhszájamat, pedig neki átlagos (14-15 cm körüli) a farka, de görbe. Talán ez számított. Szóval életemben először vigyázni kellett bizonyos pózban. :)
Na jó, kaptam privit valakitől, úh. kiegészítem a 34-et.
"Na, szóval a fő tapasztalatom a válaszadóktól, hogy egy "Raszputyin" típusú férfi a megfelelő!" Nem tudom, milyen egy Raszputyin típusú férfi. Maradtak fent adatok a méreteiről?
"35 cm. Anyám! {...} Félre téve a tréfát, azért megnéznék egy röntgen képet, egy nő és nagyf@szú társa, mennyire is nyúlnak be az un. belső világba? Belemegy a férfi a méh-be? Vagy mondjak más gorombaságot... Gyanítom, sok itt az "ÁL"-nő, aki válaszolgat... Jött már 40 cm-es válasz is! Javaslom, előbb vegyetek elő egy mérőszalagot, hogy az hová is esik pontosabban..." Gondolom itt a privit író összetéveszti a hosszat a szélességgel... A 33 által említett 30-40 cm (gondolom) a baba fejének a körfogata, ami szüléskor a hüvelyen keresztülhalad.
Normál állapotban a hüvelyfalak össze vannak csukódva.
Izgalmi állapotban nem hiszem, hogy mérhető, hogy milyen tág v. széles, mivel "képlékeny". Nem is szokták mérni szerintem. A hossz nyilván nem növelhető tetszőlegesen, a szélesség viszont változhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!