Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az, hogy a férfi hány menetre képes egymás után, függ attól is, hogy mennyire vonzódik az adott partneréhez?
Nincs köze.
A biológiai felépítéséhez van köze, meg a partnerhez, hogy mennyire aktív.
sok dologtól függ
nekem elég husis csajok jönnek be és husis csajoknál jobban bírom, DE mellette kell elég bevállalós perverz legyen a csaj, plusz tennie is kell érte
Jóhogy számít.
Nekem mikor széttette a lábát egy olyan nőismerősöm, akire már régóta pályáztam, akkor kb állandó erekcióm volt az aktus alatt.
Tetszett a nőnek is, hogy ilyen hatással van rám.
Számít.
De számít, hogy mennyire vagy fáradt, mennyi idő telt el az utolsó orgazmus óta.
Az első barátnőmmel mikor együtt voltam, gyakorlatilag ő volt nekem az első, akivel sokat szexeltem, csinos volt, és még én is tapasztalatlan, egy éjszaka alatt lenyomtunk 7 menetet. Reggelre már járni nem bírtam. Ilyet már nem hiszem, hogy bírnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!