Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelem jele ha oral kozben fogjuk egymas kezét?
Figyelt kérdés
2021. jan. 2. 15:10
3/11 anonim válasza:
Az ám.. Örökre együtt lesztek. 😂😂😂😂
4/11 anonim válasza:
Nem, ez az őszinte indíttatás, és valódi intimitás jele. Én is így szoktam nyalakodni
6/11 anonim válasza:
Hát orál közben ne a kezemet fogja inkább. Én sem azt teszem...
Nagyon romantikus annyira szeretni egymást, hogy fogjuk egymás kezét, de egy film alatt jobban el tudom képzelni...
A szexhez nem igen passzol a romantika. Ott inkább az intimitás, a testi, és így egyben lelki összefonódás mutassa meg a szeretetet.
7/11 anonim válasza:
Nekem azért szokta fogni a kezemet a barátom közben, hogy enyhüljön valamennyire a szorongás és a ptsd tünetei.
8/11 anonim válasza:
Ez még nem. Ha a lábaddal a vállára állsz és ő meg még az állával a golyóid is izgatja akkor már szerelemről beszélhetünk.
9/11 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Én rövid kapcsolatban is oráloztam úgy, hogy egyik kezemmel a partnerem kezét ritmusra szorongattam.
Szerelemből meg pláne sokszor fogtuk szex közben egymás kezét.
10/11 anonim válasza:
Mi sosem fogjuk egymás kezét, az inkább más, romantikusabb pillanatokra vár :)
De ha előbb van orál, mint az, hogy tudd, hogy szerelmes vagy-e... hát... elég furcsa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!