Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ffiak kb 3%-a rendelkezik nagy merettel, de vajon a nok hany %-a rendelkezik extra szuk rozsaszin baba p.ncival ?
Figyelt kérdés
Ami a ffiaknal nagy meret (18+), az a noknel az extra szuk rozsaszin baba p.nci - de vajon a nok hany %-a rendelkezhet ilyennel ??!
Gondolom ez is hasonlo arany lehet.
2021. jan. 20. 08:25
11/13 anonim válasza:
Ez a nőknek nagy farok kell akkora hülyeség.
Pont amiatt mert szűk vagyok, semmi nem lesz kellemes ami nagyobb 18nál.
Illetve életemben elég sok nővel voltam már kb 2-3 nak volt baba(pl nekem személy szerint nem tetszik, egyszerűen olyan mintha nem lenne kifejlődve).
19/N
12/13 anonim válasza:
3%-nál jóval több férfinak van nagy. És igen, a nők 90, de inkább 95%-a nagyot választana, ha tehetné (persze nem anonim "nők", hanem valódiak véleménye). A punci kinézete viszont nagyon változó, szóval nem nagyon lehet megmondani, hogy hány % olyan.
13/13 anonim válasza:
Hogy lepontoz megint mindenkit a sok agyhalott. Kéne tájékozódni. Tudom, hogy nehezebb, mint lepontozni, de akkor is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!