Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki van úgy hogy elélvez, nem lankad le, nem huzza ki, hanem megy tovább a szex?
Figyelt kérdés
Tudtatok valaha ilyet, mennyi idősek vagytok? Egyszer egy nő eljátszotta, hogy elmentem, de nem engedte hogy lelankadjak, orálozott, és mehetett megint a szex. A második orgazmus nagyon jó volt, de harmadszorra ez már nem ment.2021. jan. 20. 08:14
1/15 anonim válasza:
Soha nem tudtam ilyet és nem is vágytam rá. Világ életemben egylövetű voltam, de szerencsére vagy nem, elég nehezen tudok elmenni.
2/15 anonim válasza:
Az életben 1x történt velem ilyen kb 22 évesen. Iszonyú meglepődtem, de nyomtuk tovább a dolgot persze. Nem tudom akkor mi lehetett, hogy ez történt. Nem bánnám ha újra tudnám.
26/F
3/15 anonim válasza:
Talán első kapcsolatomban volt ilyen, nagyon kívántam a nőt mindig. Elspricceltem a hüvelyben, tabi mellett, és nyomtuk tovább, nem lankadtam le, csak minimálisan. Annyi, hogy a második menetet már alig éreztem, túlságosan sikamlott a spermától a farkam odabent.
4/15 anonim válasza:
Nekem elég gyakran előfordul,33 vagyok
6/15 anonim válasza:
Tudok ilyet, de kell, hogy kipihenten álljak neki a szexnek, ne 12 óra munka után.
7/15 anonim válasza:
Pár éve megismertem a "nagy" szerelmemet...Kb másfél évig voltunk együtt.
Majd minden alkalommal előfordult az általad leírt eset. Előtte sem és azóta sem történt velem ilyen.
58 F
8/15 anonim válasza:
Ilyen voltam huszon éves koromban. De az már régen volt! f.
9/15 anonim válasza:
Néha van ilyen. Nem mindig lankadok le teljesen az első élvezés után.
10/15 anonim válasza:
Nekem ha megy is fizikailag mert feláll, nem olyan jó érzés ilynkor mintha van pihi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!