Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek gáz ha vastagabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha vastagabb a combom mint az övé? Titeket zavarna? L

Figyelt kérdés

A barátomnak elég vékony lábai vannak, nekem sem vastag, de az edzés miatt izmos is, plusz kicsit husisabb is, de nem hájas vagy löttyedt.

Amúgy ezen kívűl vékony vagyok, de emiatt kicsit furán érzem magam vele.

2021. jan. 19. 23:07
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
85%

Csajoknak genetikailag csípőre/lábra épül a cucc, pasinknak felsőtestre.

Tiniként persze nagy részt egyforma, de a nemi érés meg az ösztrogén kihat erre is.

Az átlagos felnőtt nő mindig combosabb, szélesebb medencéjű lesz, ha izom, ha háj, ha a kettő keveréke...

Nőknek alapból magasabb az egészséges testzsír százaléka, pl a mellszövet miatt is.

És a combcsontok is más szögben állnak férfiakon és nőkön.

2021. jan. 19. 23:47
 12/29 anonim ***** válasza:
0%
Szeretem a sonkát, de enni
2021. jan. 19. 23:49
 13/29 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem az a gáz, ha egy férfinak annyira vékony a combja, hogy egy nőé vastagabb tud lenni nem elhízva.
2021. jan. 19. 23:50
 14/29 anonim ***** válasza:
0%
Hát ennél nem hiszem, hogy sok pasit találsz akinek vastagabb a combja :D Szóval no para. Nincs ezzel gond.
2021. jan. 20. 00:18
 15/29 anonim ***** válasza:
46%
Elég sok srácnak vékony combja van, szóval nem gáz. Remélem túlleszel ezen, s ellesztek együtt. Ne legyenek gátlásaid miatta. Őt nem zavarja, akkor... De megértelek. Ha viszont vele szeretnél lenni, az van. (Más esetben egy erősebb combozatú srácot kell találnod)
2021. jan. 20. 00:28
 16/29 anonim ***** válasza:
46%
én szinte el is várom, hogy a nönek, aki genetikailag combra formásodik, vastagabb legyen a combja, mint az enyém.
2021. jan. 20. 01:01
 17/29 anonim ***** válasza:
34%

Ha nem tudod túltenni magad a problémán, akkor szólj nekem! :)

Szoktam mozogni, tehát nem fogpiszkálókon állok.

2021. jan. 20. 02:50
 18/29 anonim ***** válasza:
0%
A túl vastag nekem nem jönne be.
2021. jan. 20. 06:53
 19/29 anonim ***** válasza:
40%

mutass mar egy pasit is, aki nem

geccidagadt, es ilyen vastag a combja. nincsen. a fiuknak vekonyabb a combjuk, meg a kondisoknak is vekonyabb mint a tied. a noknek vastagabb a combjuk, ez ilyen

2021. jan. 20. 07:15
 20/29 anonim ***** válasza:
Nem
2021. jan. 20. 07:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!