Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok csajok, van olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok csajok, van olyan dolog amiért cserébe lefeküdnétek egy idegen pasival? Lehet a kérdésem sokaknál kiveri a biztosítékot de igyekezzünk kulturáltani maradni, max kellő humorral vagy huncut perverzséggel.

Figyelt kérdés
Ha nem akarsz itt írni, üzenhetsz privátban, érdekel,

2021. jan. 19. 12:44
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
100%
#20 Gyönyörű angyallelkű hölgyeknek a csillagot is lehoznám az égről, prostituáltak arra sem méltók hogy férfi hozzáérjen a koszos, fertőző testükhöz.
2021. jan. 19. 16:51
 22/48 anonim ***** válasza:
24%
#21 ez ilyen tipikus "életemnincs, szűzisvagyok" szöveg :D :D
2021. jan. 19. 17:30
 23/48 anonim ***** válasza:
61%
#22 1000x többre vittem az életben, mint te!
2021. jan. 19. 17:33
 24/48 anonim ***** válasza:
32%

Aha. gondolom.

Egyrészt nem tudom mire alapozod ezt mert fogalmad nincs arról hogy ki vagyok, vagy én mire vittem.

Másrészt ha annyira sokra vitted volna, nem puncsolnál itt a gyakorikérdéseken minden nőlénynek aki ide ír bármit :D :D

2021. jan. 19. 17:39
 25/48 anonim ***** válasza:
100%
#24 Te kezdted a személyeskedést, viseled el ha valaki visszaszól! Növessz tököt!
2021. jan. 19. 17:41
 26/48 A kérdező kommentje:
Hé ne vitázzunk hülyeségeken, mindenki úgy jó ahogy van. Ha valaki milliókat kérne egy szexért joga van hozzá, nem téma, nem reális de kit érdekel? A prostikkal sincs semmi baj, mindig voltak és lesznek. Én nem mennék oda, de lehet jó ember és ápolt tiszta is, ne bántsunk senkit azért mert az aki, ha amúgy őszinte és tiszta szívű. Lehet más az értékrendünk, de egy prosti is lehet jó ember és közben sok más tisztességesnek tűnő álszent hazug ember van aki bűnben él. Én ezt gondolom, mindenki mondja el amit gondol, és ne fikázzuk egymást inkább mondjunk egy jó sztorit.
2021. jan. 19. 17:42
 27/48 anonim ***** válasza:
16%

22#

Nem ő vagyok de bizonyíték?

2021. jan. 19. 17:42
 28/48 anonim ***** válasza:
36%
#27, puszta statisztikai alapú latolgatás volt. Azok szoktak ilyeneket írni akiknek még nem volt éles találkozásuk általános iskola óta a "nő" tipusú jelenséggel. :)
2021. jan. 19. 17:48
 29/48 anonim ***** válasza:
39%

28#

Vannak ilyenekről statisztikák vagy szubjektív tapasztalat?

2021. jan. 19. 17:51
 30/48 anonim ***** válasza:
22%

Pusztán nyitott szemmel járom a világot.

Azok a pasik akik túlistenítik a nőket, és ha lehetne akkor fagyistölcsérrel a kezükben (amit a csajok segge alá tartanak) mászkálnának minden nő után hátha kinyomnak bele valamit amit aztán áhítattal ehetnek meg.. általában sohasem jutnak puncihoz.

De nagyon szétoffoltuk a témát.

2021. jan. 19. 17:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!