Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kívánom a szexet egy idegen csajjal. Mitévő legyek?
És mindent megtettetek, hogy rendbe jöjjön a házasság? Párkapcsolati tanácsadás? Szexuálpszichológus? Stb?
Ha nem, akkor ideje nekiállni.
Ha igen, akkor legyen annyi gerinced, hogy elválsz tőle, mintsem a háta mögött megcsald.
Beszéltél a feleségeddel erről?
Nem megoldható probléma?
Ha nem megoldható, a válás nem jött szóba?
De h nem működnek rendesen a dolgok akkor hogy akarod az idegennek betenni? :D
Bírom az ilyen és ehhez hasonló fószereket "otthon nincs rendbe minden". már is megyek félrebaxni.
Ember, mikor vettél virágot utoljára a feleségednek csak úgy szeretetből?
Akkor minek szopjon le csak úgy minden nap?
Nalátod....
44ff (24éve házas)
Még annyit, hogy reggel amikor elmegyek otthonról dolgozni így keltem a Feleségem: Jó reggelt Drága Szívem! Legyen nagyon szép napod, vigyázz magadra, szeretlek. (még van xyz időd az ébresztőig).
Munka után pedig nem röstellem szét csókolni, megkérdezni milyen napod volt, beszélgetni, meghallgatni!
Nálunk a házimunka meg van osztva, ha főzök akkor is gondolok rá valami kedveskedéssel (pl: minipalacsinta), de ha vásárolok is a kedvenc csokija a kosárba kerül!
Majdnem minden nap van szex, nyilván nagy részben én kezdeményezek mivel férfi vagyok, de nem bánom!
Szóval ha elhanyagolod ne csodálkozz ha "otthon nem működnek a dolgok"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!