Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ekkora hiba szexkapcsolatban a másik partner?
Én (nőként) nem gondolom, hogy hiba lenne, nem tartozol hűséggel vagy elköteleződéssel egy olyan embernek, akivel csak dugni jársz össze. Pont ez lenne a szexkapcsolat lényege, vagy mi. Ettől függetlenül ha el akarod kerülni ezeket a szituációkat, megbeszélhetnéd előre a nőkkel, hogy mi nálad a szitu.
(Már persze ha nem kamu a kérdés. Szexpartner nem hiszem, hogy előzetes "bejelentkezés" nélkül beállítana a másikhoz, nem vele együtt lakik, mint egy feleség.)
Nekem is volt ilyen. Megbeszéltük hogy csak dugás, ottalvás, mindenki megy a dolgára. Semmivel nem tartozunk elszámolni.
Amikor kiderült hogy masik lányt is dugok én voltam a szemét.
A masikkal megbeszéltük hogy ha valajinek alakul komoly akkor vége a szexkapcsolatnak. Nekem jött egy komoly nő szóltam, erre a nö kiverte a hisztit.
A nők ilyenek ...a màsik nőben mindig vetélytársat látnak.
Anno volt egy ilyen szexkapcsolatom, de ott tudtam, h mással is lefekszik és nm volt vele gondom. Aztán megismertem egy másik férfit és párszor kavartam az előzővel, de utána mondtam, h inkább a másikkal, akarok lenni. És minden gond nélkül elváltak útjaink.
#5 "A nők ilyenek ...a màsik nőben mindig vetélytársat látnak."
Akkor ők nm nők, v. nincs tisztában magával és kicsi az önbizalma.
N
3 és 6:
Tudom miért nincs barátnőtök!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!