Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy a női...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a női mellbimbó látványától bepörgök, mint a Sztálin orgona?

Figyelt kérdés

Olyan hatást kelt bennem, mint a csikló. De közben bűntudatom támad, mert a kisbabák onnan kapják a táplálékot.

F20<

2021. jan. 18. 22:09
1 2
 11/17 érdeklődő35 ***** válasza:
100%
Ha a zenei elnevezésekez keressük forgó alkatrészek fegyverekre akkor vagy orosz részről pps 41/ davajgitár, vagy amerikai részről a Thomson chicago piano t javaslom
2021. jan. 19. 00:04
 12/17 A kérdező kommentje:

Értem bátyja, csak tudod, nagyot akartam mondani. A Sztálin Orgona egy nagyon komoly fegyver volt, brutális csapásokat mért a német csapatokra, emiatt nagy hatással volt rám.

2021. jan. 19. 00:06
 13/17 anonim ***** válasza:
54%

Ha otthon lennél a 2.vh. témában, akkor tudnád, hogy a Sztálin-orgona:

- nem pörög

- nem rakétát lő ki

- nem csapatokat lőtt, hanem légvédelmi tüzér szerepe volt

- katyusa volt a neve, a Sztálin-orgona elnevezést a háború után kapta

Csak okoskodni akartam, hátha rámgerjed egy háború rajongó csaj :-D

2021. jan. 19. 07:32
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

a Sztálin-orgona:

- nem pörög

Ez az egy igaz

- nem rakétát lő ki

Dehogynem, úgynevezett reaktív töltetet A kilövőállványként szolgáló teherautó ablakait fémlemezek védték a rakéták hajtóanyagának tüzétől.

- nem csapatokat lőtt, hanem légvédelmi tüzér szerepe volt

Butaság, célozni gyakorlatilag nem lehetett vele, a tüzérségi előkészítés során "területet fedtek le" vele. Csak függőleges síkban lehetett korlátozottan állítani a teherautóra szerelt kilövőállványt, ezzel a cél távolságát állították be.

- katyusa volt a neve, a Sztálin-orgona elnevezést a háború után kapta

Nem igaz, a katyúsa a népi elnevezése volt, a hivatalos neve BM-13, illetve Reaktív Gárda-Aknavető. A Sztálin-orgona nevet a németek adták neki a fronton, részint a hangja, részint a megjelenée miatt.

Csak okoskodni akartam, hátha rámgerjed egy háború rajongó csaj :-D

Jobban jársz, ha nem, mert csak kinevetne. Régi mondás: nem mindegy, hogy az okos ember hülyéskedik, vagy a hü... buta okoskodik.

2021. jan. 19. 08:36
 15/17 A kérdező kommentje:

Inkább meg se szólaltál volna öcsi......

Ilyen baromságot, hogy légvédelmi tüzér szerepe volt. Földi célpontokat lőttek vele, okoska. Hivatalos neve a BM-13 volt, de ezt se írtad le te nagyon hülye.

2021. jan. 19. 17:01
 16/17 anonim ***** válasza:

Kérdező, nekem azt tanították, hogy senkit sem szabad megalázni.

Azonkívül a levegőt csépelted, az előtted szóló már mindent helyretett.

2021. jan. 19. 17:14
 17/17 A kérdező kommentje:

Előtte ő akart megalázni.

2021. jan. 19. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!