Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 13 centis faroktól van olyan nő aki el tud élvezni ?Nő vagyok, a barátnőm állítja , hogy annyi elég. Nekem az nagyon kicsinek tűnik, nem is éreznék semmit.
Figyelt kérdés
2021. jan. 18. 21:04
21/57 anonim válasza:
Fogadjanak hölgyek! Az enyém pont 13, ha élvez, akkor a másik hölgy nyert! Ja nem, akkor ön. (Ha esetleg több a farkam mint 13, akkor tévedtem)
22/57 A kérdező kommentje:
Van sok pasi aki nem hiszi el, hogy az átlag a 13, hidd el. És nem, nem jó a szex a kicsivel. El lehet jutni vele a csúcsra , de annyit ér mint egy maszti.. nem olyan...
2021. jan. 18. 22:50
23/57 anonim válasza:
egy kamus vagy, vagy egy idota no aki csak meret alapjan valaszt pasit, nekem ez szanalmas
24/57 anonim válasza:
azért ne legyél elszállva magadtól xD hogy könnyedén beléd megy egy 20-as...
Nem véletlen vagy itt gyakorin 32 évesen... xD
Nem bántás, semmi frusztráció csak óvatosan a pofival
25/57 anonim válasza:
Ebbol a kijelentesedbol hallatszodik, hogy te egy istennonek gondolod magad, akinek csak a nagy meret megfelelo... "Igazi nonek valo meret" ezen kiakadtam, mintha a ferfiak tehetnenek a meretukrol, szanalmas vagy, bocsi
26/57 anonim válasza:
Sztem ez egy kamu. Jelentem is.
27/57 A kérdező kommentje:
Kedves 25-26! Szánalmas a kispöcs szindróma nálatok. Gondolom valami nagy kocsitok van helyette és elhiszitek , hogy a csajotok a falat kaparja toletek a kis cerkaval🙂 egy maszti jobb nekik, csak megsúgom ☺️
2021. jan. 18. 22:59
28/57 anonim válasza:
Jó, amúgy akkor neked meg legyen minimum 85E melled, hatalmas kerek, izmos segged, keskeny derék, széles csípővel. Minimum 175 magas legyél, szép hosszú lábakkal, formás lábfejekkel. Tudj rohadt jól szopni, lovagolni és minden mást. Nincs hiba. Ha egyet találok, repülsz.
29/57 anonim válasza:
Kedves mindenki a kerdezon kivul, hagyjuk szegenyt, ha igaz h 32 eves, nem.veletlenul van itt....
30/57 A kérdező kommentje:
Kedves 31! Te sem véletlenül keveredtél ide🙃 gondolom azt vártad, hogy majd írnak a nők sorban, hogy a kicsit szeretik, hát ez nem jött be és most mérges vagy ☺️ De ahogy látom a neten , vannak penisz nagyobbito gyakorlatok , ajánlom figyelmedbe. Max ha túl nagy lesz , ne tedd be mindet 😃
2021. jan. 18. 23:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!