Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan nektek, hogy felállt egy lány barátotokra?
Figyelt kérdés
Van egy lánybarátom, elég csúnyácska, meg duci is. De valamiért ha találkozunk a végére mindig kőkemény leszek. Nem történt köztünk semmi intimitás. Ez normális, hogy ennek ellenére feláll a farkam minden talinkon? 22/F2021. jan. 18. 17:53
12/21 anonim válasza:
persze, előfordul az ilyen... végülis ő lány, te meg fiú vagy. ilyenek ezek a hormonok
13/21 anonim válasza:
Végtére is, megszúrnád így mindent összegezve? Egyébként nagyon gyakran volt. Sok lánybarátom van, és nekem arra indul be a pumpa, ha nekem szentelik minden figyelmüket. Lehet kicsit egoista vagyok :D.
15/21 anonim válasza:
Volt több lánybarátom, de nem állt fel rájuk, eszembe se jutott, inkább azt beszélgettük velük, hogy kit dugnánk meg pl. amikor sztriptízbárba mentünk, és a táncoslányok közül ő meg a pincérek közül.
16/21 anonim válasza:
Perszehogy feláll egy lányra. Ha barát, ha ismeretlen, attól még a biológia működik. Barátból simán lehet dugópajtás.
Én azt nem értem, hogy fiúk hogy gondolhatják, hogy majd barátok lesznek lányokkal. Lányok oldaláról megértem, hisz ők szeretnek szárazbarátokból háremet tartani, mert ennek számukra rengeteg előnye van. De fiúk, akiknek feláll a cerka, ebbe hogy mehetnek bele!?
17/21 Kancácska válasza:
Ez természetes. Ha nem is vonzó, attól még van szexuális kisugárzása ami hat rád. 29N
18/21 anonim válasza:
Volt időszak amikor bárki nőre/lányra/csajra felállt, akár barát akár nem
19/21 anonim válasza:
Próbáld meg megfektetni a csajt, ha ennyire bejön
20/21 anonim válasza:
Én aludtam igy lány baráttal. Az almában odabújt XD Nekem meg úgy felállt, hogy azóta is csodálom nem ebredt fel a "bökdösésre" XX
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!